mahpri_ مدیر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1083 عنوان عکس قبل و بعد کسی که دوستش دارم | مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 22 پست چرا حس میکنم چهرش پکر تر و لاغر تر شده عکسشو میزارم بگین الکی حس میکنم یا نه☹️ - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱 1403/08/25 | 22:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مینا8282 عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 28387 بعدش انگار کمی لاغرترشده اُمیدکهداشتهباشی، موفقیتدرثانیهآخرهماتفاقمیوفته!💯🌱🕊️
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1083 معتاد شده نههههه - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1083 عکس دومی نورش کمتره جز نورش حس میکنم لاغر و چهرش گرفته تر شده - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
mahpri_ مدیر استارتر عضویت: 1402/07/06 تعداد پست: 1083 از غم دوریت لاغر شده اره بخدااا - قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگتر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همهچی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 37252 جفتش یکیه....................نور دومی کمتره سرشم پایینه دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......