2777
2789
عنوان

به نظرتون شک کنم یا نه 😑🙁😟

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 158 پست

یه قضیه جدید مطرح میشه 🤔🤔

شاید برای پسرت بوده،  از دوستاش گرفته  بعد نمیدونسته چکار کنه انداخته به ریش بابا بیچاره اش 

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والله تو خیلی میفهمی مرسی خواهرم

میدونی چرا می فهممت؟چون انقدر خودم سر این موضوعات به شوهرم گیر دادم که هیچی از عمرم نفهمیدم

چون برعکسِ تو دائم درحال چک کردن شوهرم بودم و کارآگاه بازی درمیاوردم و به هیچجا نرسیدم

هردفعه که فکر میکردم دیگه مچ شوهرمو گرفتم و همه چی بینمون تموم شده میفهمیدم اشتباه کردم و پیش شوهر خجالت زده میشدم...

حتما این موضوع شماهم سوتفاهمه عزیزم

پسرم ۱۲سال است گلم مرسی که قابل دونستی ودر تاپیکم شرکت کردی

ناراحت نشو بچه ها برای کنجکاوی یه سری چیزا میارن که فقط ببینن چیه،  

خواهرشوهرم مدیر دبستانه یه چیزهایی از بچه دبستانیها میگیرن خنده دار

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥
خوب من همیشه به خودم گفتم خاک تو سرم با این انتخابم اخه به نظرم یک نفر یا باید پولدارباشه یا خیلی خو ...

اینطوری نگو عزیزم... وقتی حقیقت رو نمیدونی خودتو دلسرد نکن

اگه به همسرت اعتماد داری و اونم تا حالا دست از پا خطا نکرده بهش شک نکن... شاید واسه مسافری بوده و بدون اینکه همسرت خبر داشته باشه یواشکی گذاشتن اونجا

من امیدم به خدا... بعد خدا هم به خداست🤍