2777
2789
عنوان

به نظرتون شک کنم یا نه 😑🙁😟

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 158 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میسه تاپیکم گزارش بزنی همینو

باشه میزنم گلم 

میشه اینو رو هم جواب بدی 

جواب دادی گزارش میزنم💔😢

مهران چرا میگفت دوست داره اگر با کس دیگه ایی بود😢

کسی میاد تو زندگیم واقعی دوستم داشته باشه و به ازدواج ختم شه؟

باشه میزنم گلم میشه اینو رو هم جواب بدی جواب دادی گزارش میزنم💔😢مهران چرا میگفت دوست داره اگر با کس ...

چرا نفهمیدی دروغگوه اره میاد به شرطی که اعتماد به نفست ببری بالاتر واینقدر ضعف نشون ندی تو گذشته سختی داشتی حامی نداشتی ولی نزار کسی 

اجی منکه نمیدونم چه مدته اینا اونجا بودن بعد اصلا هیچ وقت جای نرفته شب نیاد یا مثلا دیر بیاد نمیدونم ...

ببین عزیزم مردا اینجور وقتا حاضرن دروغ دست رو قرانم بذارند چون چیز کوچیکی نیس بحث‌ابرو و زندگیشونه 

ولی یه چیزی بهت میگم همیشه یادت باشه مردیکه گوشیش رمز داره مطمئن باش کرم داره خودتو‌گول نزن اینکه دوستام پیام میدن و دوست ندارم بخونی و اینا چرته 

مرد اگه پاک باشه دلیلی نداره گوشیش رمز داشته باشه 

شمام برو‌گوشیشو چک‌کن بگو حق نداری دیگه رمز بذاری و محکم باش

ببین عزیزم مردا اینجور وقتا حاضرن دروغ دست رو قرانم بذارند چون چیز کوچیکی نیس بحث‌ابرو و زندگیشونه و ...

نه گوشیش همیشه میده دخترم باهاش بازی میکنه ولی دوستاش واقعا چیز بد براش میفرست یک بار دیدم به قران هنوز از فکرم نرفته خدا لعنت کنه ادمای بدو میشه گزارش بزنی اجی مرسی

خودت میگی مسافرکشی میکنه پس حتما اونا گذاشتن

قسم هم که خورده.کدوم مرد اسکولِ مسافرکشی کاندوماشو میزاره تو جیب صندلی پشت

نمیفهمه که امکان داره شما ببینید

اگر چیزی بود میزاشت صندوق عقب

منم اصلا شک نداشتم به قران باهم مینشستیم نگاه اینستاش میکردیم یا گروه دوستانش باهم پیامها میخوندیم ا ...

وای بابا ول کن دیگه 

بیچاره اینهمه قسم خورده،  تو هم دیگه انقدر الکی پیله نکن 

شاید یکی مجردی دختری چیزی تو کیفش بوده از ترس ابروش انداخته اونجا که ننه باباش بهش گیرندن 

هزار و یک اتفاق،  

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥