2777
2789
عنوان

به نظرتون شک کنم یا نه 😑🙁😟

2057 بازدید | 158 پست

بچه هامن ۱۳ساله ازدواج کردم تواین ۱۳سال به اندازه ۳۰سال سختی های مختلف کیشداصلا اهل شک وسواس به شوهرم نبودم اصلا برام مهم نبوده شوهرمم کار زیاد خاصی نکرده که بگم  داره خیانت میکنه امروز وقتی با پسرم وشوهرم رفتیم بیرون پسرم تو جیب پشت صندلی خیلی معذرت میخوام سه تا کاندوم استفاده نشده پیدا کرد من از این چیزا استفاده نمیکنم اصلا منم ناراحت شدم کلی دعوا کردم که این چیه بعد شوهرم وقتی دید گفت ایناچین پد الکلیه چیه گفتم کاندومه به روح پدرش که تازه مرده وجون بچه ها قسم خورد اولین باره که اینا دیده اینم بگم شوهرم مسافرکشی میکنه  حالا نمیدونم چکار کنم بعد جالبش اینه من اصلا دوست ندارم بهش فکر کنم ولی خواهرم میکه این زنگ خطره شما میشه بهم راهنمای بدین فکر کنید منم خواهرتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم بیخود سم وارد ذهنت نکن ، وقتی قسم خورده یعنی شما و زندگیتون خیلی براشون مهمید که اینکار کرده

فقط 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

چی بگم

خب شاید واقعا مال مسافر بوده

چون  مال خودش باشه خب جاسازش میکنه  جلو دید ک نمیذاره

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

ندارم ولی اصلا ندیدم زیاد گوشی دست بگیره یا مثلا یواشکی حرف بزنه واین کارا

از یه طریقی سعی کن پیدا کنی ماشینو هم بگرد مثلا داشبورد جلو ببین چیزی مشکوک نیست

💚𝙡𝙤𝙫𝙚 𝙮𝙤𝙪 𝙗𝙞𝙡𝙡𝙞𝙚 𝙚𝙞𝙡𝙞𝙨𝙝💚
ببین عزیزم بیخود سم وارد ذهنت نکن ، وقتی قسم خورده یعنی شما و زندگیتون خیلی براشون مهمید که اینکار ک ...

اجی ته قلبم همین حس میاد همش به قران کلی به خواهر ومادرش فوشم داد گفت اگه این کار کردم