2777
2789
عنوان

به نظرتون شک کنم یا نه 😑🙁😟

| مشاهده متن کامل بحث + 2189 بازدید | 158 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شغلش ایجاب میکنه که خیانت کنهخیلیا شنیدم زنا سوار میشن دیگه پایین نمیرن میگن تا فلان نکنی نمیرم

وا چرا چقدر بد خواهرم میگه ممکنه مثلا پول کرایه نداشته اینم این کار کرده من خیلی میترسم من همینجوری روزی ده بار فکر میکنم که همه چیو ول کنم برم ولی به خاطر بچه ها نمیتونم

اخرش چیزی ازش پیدا کردی یا نه من تو جیب پشت صندلی بود

دوتا سیمکارت بایه گوشی دیگه خونه مادرش قایم کرده بود ..باید ایرانسل من نصب کنی یه کد میاد سریع از گوشی شوهرت برداری لااقل مطمئن بشی سیم کارت دیگه بنامش نیست .من اصلا به شوهرم شک نداشتم الان خیلی حساس شدم 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

با ماشین شخصی مسافر کشه ?یا تاکسیه?

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

دوتا سیمکارت بایه گوشی دیگه خونه مادرش قایم کرده بود ..باید ایرانسل من نصب کنی یه کد میاد سریع از گو ...

منم اصلا شک نداشتم به قران باهم مینشستیم نگاه اینستاش میکردیم یا گروه دوستانش باهم پیامها میخوندیم الان واقعا گم شدم از یطرف گفت بچه هاروبادست خودم کفن کنم گفت به روح پدرم اولین باره میبنمش 

یعنی تازه گذاشتن اونجا؟

به نظرم اره ولی اجی شوهرم هیچ اهل مثلا به خودش رسیدن واینا نیست هر پولی هم داره من تقریبا اطلاع دارم به نظرت ادم بی پپول که به کسی سرویس نمیده میده

نه ی پژو شخصی

نمیخام بترسونمت ولی با ماشین شخصی همه کاری میشه کرد

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

منم اصلا شک نداشتم به قران باهم مینشستیم نگاه اینستاش میکردیم یا گروه دوستانش باهم پیامها میخوندیم ا ...

اشتباه تو اینه باید میزاشتی سر جاش چیزی نمیگفتی بعد چند وقت چک میکردی دوباره مطمئنا اگه مال اون نبود سرجاش بود..حالام بیخیال شو .اصلا چیزی بهش نگو ..اون اگه واقعا خیانت کرده باشه به هر حال باهاش در ارتباط بوده پیام میداده یا تماس داشته . چون واقعا مطمئن نیستی الان فراموش کن ...مردجماعت باور کن گیر بدی بدتر میکنن من که الان‌ هیچی نمیگم فقط حواسم مخصوصا به گوشیش هست 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
اشتباه تو اینه باید میزاشتی سر جاش چیزی نمیگفتی بعد چند وقت چک میکردی دوباره مطمئنا اگه مال اون نبود ...

منم میگم اگه ی چیز دیگه دیدم کلا برم ها اخه چندان تو این زندگی خوشی ندیدم