نه من 5 سال از همسرم بزرگترم با اینکه خیلی پایه اشم اما واقعا پیرم کرد .چه کاری اخه با کسی ازدواج کن که 4سال ارتون کوچیکتره در اینده این دخترم عذاب نمیکشه
نه چون سنتون کمه اگه شما ۳۰بودی و همکارت۳۴اوکی بود گرچه اونم باز مشکلاتی رو به همراه داره اما الان ا ...
خیالت راحت اقابون پشیمون نمیشن چون اون خانم بزرگتر انگار پشتوانشون میشه اون دختر بدبخت پشیمون میشه من خودم 5سال بزرگترم میگم اخه الت کم بود نونت کم بود تفربحت کم بود داری بچه داری میکنی
اولا به نظرم ۴ سال تفاوت سنی انقدر زیاد نیست. ینی اینجور نیست که مثل دوستمون که گفت با مامانت بیرون بری باشه. بعدم اگر شرایطش رو داری و از ایشون هم مطمئنی چرا که نه؟ انقدر تو این دوره زمونه آدم خائن و کثیف زیاد شده که اگه یه دختر خوب میبینی که میدونی خانواده دار و خوبه و به هم میخورین نباید خیلی به حرف کسی گوش بدی. به هر حال مهم تفاهمه و سن یه عدده. اتفاقا دختر که بزرگتر باشه ینی بهترم میتونه خونه و زندگی رو مدریت کنه. به نظرم اگه میبینی هم دوستش داری هم دختر خوبیه پیشنهاد بده.
فعلا داغی مشکلی نداریدو سال دیگه ک خواستی بری بیرون دیدی انگار داری با مامانت میری بیرون میگی نمیخوا ...
حالا اگر دختر 17 ساله باشه پسر 30 به بالا چی؟
ایده آله؟
پدرش نیست احیانا ؟
4 سال کجا جای مادرشه
به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد