2777
2789
عنوان

ازدواج با دختری ک چهار سال بزرگتر

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 37 پست
اولا به نظرم ۴ سال تفاوت سنی انقدر زیاد نیست. ینی اینجور نیست که مثل دوستمون که گفت با مامانت بیرون ...

البته سن فقط یه عدد نیست .اون دختر از نظر عقلی 4سال از این اقا جلوتره یعنی مصیبت بزرگ .باور کن مردای این دوره عجیبن من خودم 5سال بزرگترم حس میکنم من مرد خونه ام از بس استرس همه چیو دارم اون تازع بعد 5سال به حرف من میرسه .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگه ۴ سال

عمو و زن عموی من ی روز اختلاف دارن زن عموم عین مامانشه

باز اون عموم و زنش دو سال اختلاف دارن زنش سنش زیاد میخوره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

با ۴ سال اختلاف هیچ دختری مثل مادر پسره نمیشه 🥴😂کلیشه های قدیمین اینا

والا زن عموم و عموم ی روز اختلاف دارن زن عموم عین مادرشه

باز ی عموم دو سه سال از زنش بزرگتر تره اونم زنش سنش خیلی زیاد میخوره

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

چ ربطی دارع بعد ایشون الان خیلی قیافش جوان تر از منه

سراسر ربطه

زن ها زودتر شکسته و پیر میشن

حالا اگر دختر 17 ساله باشه پسر 30 به بالا چی؟ ایده آله؟ پدرش نیست احیانا ؟ 4 سال کجا جای مادرشه

نه اونم ایده ال نیس

من نگفتم چهار سال جای مادرشه

بعد زندگی تغییر میکنه دیگه همه میدونن زن زودتر پیر و شکسته میشه

حالا اگر دختر 17 ساله باشه پسر 30 به بالا چی؟ ایده آله؟ پدرش نیست احیانا ؟ 4 سال کجا جای مادرشه

باز نسبتا مرد نسبت ب زن دیر تر عاقل و بالغ میشه 

وقتی زن بزرگ تر باشه میخواد قدرتو دست بگیره و حرف حرف اون باشه

عمو و زن عموی من ی روز اختلاف دارن زن عموم عین مامانشهباز اون عموم و زنش دو سال اختلاف دارن زنش سنش ...

زن زود شکسته میشه بدبختی 😄اره درسته

دیگه تراپیستمم نمیتونه بتراپه...حس عنکبوتی رو دارم که نمیدونه چیتار کنه..