2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن فقط آدمای مث خودت نمیان نی نی سایت  هزارتا دکتر و مهندس و خانواده دار  هم میان  اینجا یه سایت عمومی طبیعیه 

قرار نیست همش آدمای سطح پایین که ازنوک دماغشون اون طرف تر و ندیدن  اینجا باشن  قرار نیست همه تو فقر باشن و کوچک ترین چیز براشون رویا باشه شاید یکی تو همین سایت هزینه یه مسافرتش   برای خیلیا ارزو باشه  ولی تو راست میگی منی که تحصیلاتم پاییته و نهایت پیام نور خونده باشم تو خانواده فقیری بزرگ شدم  و آدم درست وحسابی دورم نیست و ندیدم بایدم برام رویا باشه همسر سطح بالا اصلا نباید تو فکرمم این چیزا بیارم اصلا خود شوهر دست نیافتنی چه برسه سطح بالاش

درکمیته و بهزیستی همیشه روی من باز چون من همیشه کمک میکنم تا جایی که بتونم حتی با وجود فقر شدیدم و سطح پایینم و والا منم از جنس خودتم خواستم فقط خبر بهت بدم کالا میدن

خواستم برات رویا رو معنی کنم 

حرفاتونو برا کسایی که لیاقتشون سکوته هدر ندین
باور کن فقط آدمای مث خودت نمیان نی نی سایت هزارتا دکتر و مهندس و خانواده دار هم میان اینجا یه سای ...

با تحقیر دیگران میخوای خودتو بالاتر نشون بدی

آی بدبخت

من هم تحصیل کرده ام هم شاغلم هم صاحب خونه و زندگی و شوهر و بچه.

حسرت هیجی توو دلم نیست 

عقده هیچ چیزی رو ندارم

از مال دنیا اونقدری دارم که دست چهار تا مستضعفم میگیرم هزینه تحصیلشونو میدم

از جای دیگه سوختی این چرتو پرتا که نوشتی جلوی آینه به خودت بگو