2777
2789

حالم خوب نیست

حس خوبی نمیگیرم از نماز و دعا که بگی باهاش آروم بشم کلا هیچ انرژی مثبتی تو زندگیم نیست

حس بد دارم نسبت به خودم خیلی تو زندگی عقبم نه کاری دارم نه ازدواج کردم همیشه تنها بودم و هستم خستم از همه چی🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان اینطورم ولی دوست پیدا کن یکم روحیه ات بهتر ش۶ لاقل

دوستی واقعی که خانوادم گیر میدن نمیذارن برم بیرون مجازی با یکی هست پنج شیش ساله اونم افسرده هست حالم بدتر میکنه

چطور پیدا کنم واقعا باورش برام سخته

به درون خودت نگاه کن به قلبی که بدون اینکه متوجه بشی میزنه 

به چشم هایی که کوه با اون عظمت توش جا میشه 

هر قسمت از بدنت به وجود خدا گواهی میده 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

منم نماز میخوندم ولی حس ناکافی بودن داشتم 

دقت کردم وقتی سفر میکنم و افریده های زیبای الهی رو میبینم حس قشنگی درونم شکل میگیره حس ارامش بهم دست میده وقتی فکر میکنم اینارو خدا افریده 

نسیم باد خنک چمن های تازه گلهای تازه و قشنگ 

دریا با صدف هاش و شن های نرم و خیس که وقتی روش قدم میزنی  کف پاهات رو نوازش ریز میده