یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چند شب پیش مادر شوهرم اینا سر زده اومدن خونمون واااای اگه بدونین گازم چقده کثیف بود
من چون بخاطر رژیم شوهرم از تابه رژیمی استفاده میکنم مدام گازم کثیف میشه چون آبش میریزه تو اجاق ولی خب چندروزه کمر همت بستم بعد از غذا گازمو زود تمیز میکنم 😁
از خودم تعریف نباشه تنها خوبیم اینه خونه ام همیشه تمیزه☺
افرین... ما یبار رفتیم شب نشینی خونه پسرعموی شوهرم فقط یه ساعت قبلش بهشون خبر دادیم یه بچه کوچیک شیطون دارن همه خونش برق میزد و تمیییز بود. اتاق خوابش هم تمیز بود دستمال کشی شده... خانمش خیلی زرنگه بهترین سفره ها رو تو مهمونیاش میندازه و سالی چندبار مسافرت میره.
گاز رو با چی پاک کنم برق بزنه... دیگه حالم داره بهم میخورم
من اسپری گاز پاکن اکتیو استفاده میکنم از اونا که ظرفش قرمزه خیلی خوب چربیای چسبیده رو بلند میکنه.میپاشم رو کل سطح گاز و پنج دیقه صبر میکنم و فقط یه دستمال خشک میکشم تمیز میشه.