2777
2789
عنوان

تنبل خانوووما . کیا مثل من تنبل شدن و به زور به کارای روزانشون میرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=48456783]سلام ببخشید اینجا سوال میپرسم واقعا عذر میخوام ببخشید کسی تا حالا مایع گوش میانیش تکون خورده؟درمانمن چیزی نمیدونم 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

چند شب پیش مادر شوهرم اینا سر زده اومدن خونمون واااای اگه بدونین گازم چقده کثیف بود 

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 

گاز رو با چی پاک کنم برق بزنه... دیگه حالم داره بهم میخورم 

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین
چند شب پیش مادر شوهرم اینا سر زده اومدن خونمون واااای اگه بدونین گازم چقده کثیف بود 

گاز رو نذارید زیاد کثیف بمونه حداقل دو روز یه بار حتما تمیزش کنید تا لکه چربی راحت پاک بشه

چنان در مخمل سبز نگاهت نرم پیچیدم 💝که تا صبح قیامت از جنونت برنمی خیزم🍃نان  

من چون بخاطر رژیم شوهرم از تابه رژیمی استفاده میکنم مدام گازم کثیف میشه چون آبش میریزه تو اجاق ولی خب چندروزه کمر همت بستم بعد از غذا گازمو زود تمیز میکنم 😁

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗
از خودم تعریف نباشه تنها خوبیم اینه خونه ام همیشه تمیزه☺

افرین... ما یبار رفتیم شب نشینی  خونه پسرعموی شوهرم فقط یه ساعت قبلش بهشون خبر دادیم یه بچه کوچیک شیطون دارن همه خونش برق میزد و تمیییز بود. اتاق خوابش هم تمیز بود دستمال کشی شده... خانمش خیلی زرنگه بهترین سفره ها رو تو مهمونیاش میندازه و سالی چندبار مسافرت میره. 

افرین... ما یبار رفتیم شب نشینی  خونه پسرعموی شوهرم فقط یه ساعت قبلش بهشون خبر دادیم یه بچه کوچ ...

حتما شوهر خیلی خوبی داره عزیزم اینا دل خوش میخاد... خدا خوشبخت ترش کنه

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین
گاز رو با چی پاک کنم برق بزنه... دیگه حالم داره بهم میخورم 

من اسپری گاز پاکن اکتیو استفاده میکنم از اونا که ظرفش قرمزه خیلی خوب چربیای چسبیده رو بلند میکنه.میپاشم رو کل سطح گاز و پنج دیقه صبر میکنم و فقط یه دستمال خشک میکشم تمیز میشه.

تمام دنیا یه طرف دختر یکی یدونه م هم یه طرف 💗👼💗

من که با این اخلاق شوهرم حتی اکراه دارم غذا درست کنم چ برسه به تمیزی خونه... وقتی با هم آشتی هستیم خونم تمیز ولی وقتی قهری دیگه عین بازار شام