2777
2789
عنوان

تنبل خانوووما . کیا مثل من تنبل شدن و به زور به کارای روزانشون میرسن

| مشاهده متن کامل بحث + 1260 بازدید | 69 پست
دقیقا شوهرش خیلی ب حرفشه خانم هرجا بخواد بره نه نمیگه خیلی به دل خانمش کار میکنه

پس زن و شوهر عالین....

خانومی که خونش از تمیزی برق بزنه معلومه شوهرش به حرفشه....

من از آقایون شنیدم که میگن رفتیم خونه فلانی خونش چقد نامرتب بود معلومه خانومش خیلی شلخته س...

خدای عزیزم عاشقتم...

من هرکاری کنم شوهرم نمیبینه ... اصلا توجهی نداره😔😔😔

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس زن و شوهر عالین.... خانومی که خونش از تمیزی برق بزنه معلومه شوهرش به حرفشه.... من از آقایون شنی ...

اره شوهرش هم تمیزه خانمش میگه هیچوقت لباساشو رو مبل و اینور اونور نمیندازه هرقت از در میاد ب گیره میزنه و جورابشم زود میشوره.

مامان بزرگ من همیشه میگفت تو خونه اگه ظرف نشسته و کثیف  باشه بین زن و شوهر اختلاف میفته و باهم بحثشون میشه . به من که ثابت شده این حرف

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
من هرکاری کنم شوهرم نمیبینه ... اصلا توجهی نداره😔😔😔

نه عزیزم اون متوجه میشه خوشحالم میشه

فقط ابراز احساسات نمیکنه

تو خونتو برای دل خودت برق بنداز...

خدای عزیزم عاشقتم...
واااای گفتی😢قدر ندونستیم😭

دقیقا  

خدایا اونی که خودت خوب میدونی کیه رو به بدترین شکل ممکن مجازات کن که اگه نکنی به عدالتت شک میکنم . امین یا رب العالمین 
مامان بزرگ من همیشه میگفت تو خونه اگه ظرف نشسته و کثیف  باشه بین زن و شوهر اختلاف میفته و باهم ...

منم شنیدم... میگفتم جن ها میان بو میدارم به ظرفا و میرم باعث تفرقه و دعوا میشه

واسه شفای همه بیماران صلوات... خاصه داداشم جوونن گلم عشقم که تو 24 سالگی ام اس گرفته... تو رو خدا هر کی دید صلوات بگه براش... غم نبینین
اینو گفتی بلند شدم ظرفارو شستم.سبب خیر شدی