2777
2789
عنوان

لطفا خانمایِ متاهل بیاید فقط

650 بازدید | 42 پست

ببخشید این سوالو میپرسم خانوما ، دوسداشتید جواب بدید... تاحالا شده ب اصرازِ همسرتون رابطه برقرار کنید؟ ینی مثلا درگیری های ذهنی و فکرمشغولیا و زندگی و این چیزا باعث شه نسبت ب رابطه سرد بشید؟ تو اینجور مواقعی ک شما اصن حس و حوصله ای نسبت ب رابطه نداشته باشید اگر همسرتون بیاد سمتتون قبول میکنید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا این ۷سال من اینجوری بودم..زندگیمو اصلا دوست نداشتم شوهرمم خودشو زود نشون داد ک مرد زندگی و پشت وپناه نیس بخاط همین هیچ وقققققت دلم‌نخواسته

" از آن ها که تسلایشان می دادم ‌‌‌‌‌                                          غمگین تر بودم ..."
شایدمثلا شمایه تایم طولانی امادگیشو نداشته باشید ولی همسرتون نیاز داشته باشه و بهتون بگه ، قبول میکن ...

من باشم قبول میکنم. اول ازدواجم خانمی نصیحتم کرد که همیشه مردتو سیراب نگه دار😅 نصیحت خوبی بود و اگر مرد سیر باشه دیگه کسی به چشش نمیاد

این چیزا رو تو کتابا نوشته "رازهایی در مورد مردان " میتونین مطالعه کنین. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
بله دو ماه هم شده

اوپرا خانم میدونم ک شما همون کاربرِ خربوریدان هستید و خیلیم خانم محترمی هستید و بامنطق صحبت میکنید ،، من چن وقته اصن میلی به رابطه و این داستانا ندارم اما همسرم یجورایی طبعشون گرمه من الان نه... ازینورم حس گناه میگیرم ک بخام بهش نه بگم میدونم ک سرکوب میشه ، واقعا تو همچین آمپاسی گیر کردم من

اوپرا خانم میدونم ک شما همون کاربرِ خربوریدان هستید و خیلیم خانم محترمی هستید و بامنطق صحبت میکنید ، ...

شما لطف دارید 

اصلا تعارف نکن ولی اینو صریح و با محبت بگو 

و بگو مشکل از ایشون نیست فقط آمادگی نداری

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من باشم قبول میکنم. اول ازدواجم خانمی نصیحتم کرد که همیشه مردتو سیراب نگه دار😅 نصیحت خوبی بود و اگر ...

چی بگم والا... اخه وقتی خانوم هیچ حس و میلی نداشته باشه انگار ک زوری و تحمیلیه هرروز ادم توانشو از دست میده ک ب روان و فکر و همه چی فشار میاد