2777
2789

پدر من نمیتونه از خودش دفاع کنه کلا ادم مظلومیه.. ارثیه ی پدربزرگم رو بعد مرگش تقسیم نکردن.. الان 25ساله..

خانواده پدریم زمین هارو همینجوری زبانی بین خودشون تقسیم کردن.. یکی از عموهام ده سال نبود و توی این ده سال عموها و عمه های دیگه ی من زمین هایی رو ک زبانی بین خودشون تقسیم کردن رو کشت کردن ..

اما پدرم اصلا استفاده از زمین رو بلد نیست ک بخاد بهره برداری بکنه.. درنتیجه استفاده نکرده..

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

اعتراض به حکم دادگاه بدوی انجام دادید یا خیر

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

عموها و عمه هام رفتن اعتراض زدن به حکم ..اما پدرم راه و ...این کارا رو بلد نیس منم پیشش نیستم .. در نتیجه اعتراض نزد و محکوم شد.. 

بعد دادگاه تجدید نظر عموم اینارو ک از زمین استفاده کرده بودن رو تبرئه کرده.. ک لازم نیست پول بدن ب اون عموم ک ده سال نبود.. 

اما پدرم چون اعتراض نزده محکوم شده .. الان راهی نیست من حکم رو برگردونم؟؟؟؟؟

الان درد من از اینه..  ک عموهاو عمه هام کاشتن و خوردن و تبرئه شدن و پول نباید بدن اما بابای من نکاشت و نخورد و بدبختی کشید الانم باید پول بده... پولم نداره.. در نتیجه از ارثش برمیدارن😢😢😢😢😢

عموها و عمه هام رفتن اعتراض زدن به حکم ..اما پدرم راه و ...این کارا رو بلد نیس منم پیشش نیستم .. در ...

با توجه به عدم اعتراض به حکم مربوطه حکم قابل اجراست 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
سلام  اعتراض به حکم دادگاه بدوی انجام دادید یا خیر

ینی چی؟؟ وقتی حکم رو دادن عموها و عمه هام رفتن اعتراض زدن اما پدر من بلد نبود راهش رو.. بیسواده.. بنده خدا راه دادگاهم بلد نیس جتی.. منم نبودم.. مهلت اعتراضم گذشت

با توجه به عدم اعتراض به حکم مربوطه حکم قابل اجراست 

میدونم اما با توجه به حکم تبرئه ای ک برای عموهام و عمه هام زدن نمیتونم حکم محکومیت رو بردارم از بابام؟؟ اخه اونا کاشتن و خوردن اما بابام نواشت و نخورد .. درست مث همون عموم ک ده سال نبود