2777
2789

بله درصورت نبودن مدرک و فاکتور شهادت شاهدها برای قاضی مهمه

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
وقتی دادگاه مهریه تشکیل شد برادرت حتما شرکت کنه و بگه طلاهای مهریه رو داده و شاهد هم داره و اسم شاهد ...

طلا ها فعلا به عهده ی پدر منه وکاری به برادرم نداره  رفته قایم کرده بعدم حالا میگه ندادن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت مبتونه اعسار بزنه و بگه هیچی ندارم . قسط بندی میشه . نگران نباشید . عروستون خونه هست یا ترک کرده ؟

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
اگه محکوم بشن مجرم حساب میشن ؟؟

تا جایی که میدونم ادعای خلاف واقع و دروغ جرم هست 

دقیقا مهناز هم درست میگه . قاضی از طرز رفتار و صحبت و قراین و ... میفهمه کی راست میگه و کی دروغ . و اینکه قران رو میده و هر کدوم از طرفین باید قسم بخورن و شهادت شاهدها خیلی کارساز و مهمه

عروسمون دوسال بیشتر که رفته خونه باباش البته مقصر هم نیست برادرم معتاد بودن وکار نمیرفتم وهیچ دادگاهی هم شرکت نکردن حالا که از اون ناامید شدن میخوان از بابای بیچاره ی من مطالبه کنن البته همچین عروس بی تقصیری هم نبوده از این شخصیت هاس که کاملا به زندگی سرد وبیخیاله و میزاره همه براش تصمیم بگیرن

البته شما هم بی احتیاطی کردین که موقع دادن طلای مهریه امضا و رسید نگرفتین ازش

برادرت ادعای تمکین نکرده ؟ عروس شکایت نفقه ؟

انشالله که دستشون رو میشه به حق این شبای عزیز  شمادوستای گلم دعا کنید حق به حق دار برسه من واقعا نمیدونم چه فکری میکنن پدرو مادرش علنی مبهمون میگن ما میخواین دوبار سه بار مهریه بگیریم فکر میکنن بااینکارا دخترشون خوشبخت میشه؟؟

عروسمون دوسال بیشتر که رفته خونه باباش البته مقصر هم نیست برادرم معتاد بودن وکار نمیرفتم وهیچ دادگاه ...

نارحت نشید ولی خودمون زنیم تا زندگیمون خوش باشه اجازه دخالت ب کسی نمیدیم