2777
2789

داره می‌شه ۴ سال که هروقت از خواب بیدار می‌شم از خودم متنفرم…

از پدر مادرم خجالت می‌کشم حس می‌کنم خیلی بی‌مصرفم، به شغل آزاد علاقه‌ای ندارم سرمایه‌ش رو هم ندارم برای همین چاره‌ای به جز کنکور دادن ندارم

هیچ دوستی هم ندارم :')

چون هیچ جا نمیرم… هیچ جا

تمام بچه‌های فامیل هر کدوم برای خودشون کار دارن یا حتی تشکیل خانواده دادن اون وقت من شدم مثل زالو که دارم از وقت، انرژی و پول پدر مادرم تغذیه می‌کنم =)

می‌شه اگر مادر هستید صادقانه بگید اگر دخترتون مثل من بود چقدر ناراحت می‌شدید؟

ای‌کاش زمان مرگ آدم دست خودش بود

京香水月

عزیزم منم عاشق پزشکی بودم

اما توان روانیشو نداشتم و پدر و مادرم نمیتونستن برام خرج کنن تا مدرک دکترا

رفتم حسابداری

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ب جای این حرفا میتونی بری یه جایی کار کنی حتی نیم وقت حتی کاری ک دوس نداری چون الان یجوریه که همه اجباری یه کاری میکنن وگرنه هیچکس باب میلش نیس کارش . و دوما اینکه اگه یکی دو سال درس خوندی نمیتونی بخونی و قبول نمیشی و برات سخته نخون قرار نیس همه برن دانشگاه . الان من ی جایی کار میکنم طرف متولد ۸۰ هس ازم نه  سال کوچیکه تقریبا از وقت پیش کار کرده یه زمین خریده ب اسمش هس و طلا و خیلی چیزا اونوق منم مث تو خودمو الکی فکر و خیال چن سال دانشگاه بعد از اونم بیکار و بیعار هرازگاهی کار کردم اونم خرج کردم . ب فکر اینده باش والسلام .

عزیزم منم عاشق پزشکی بودماما توان روانیشو نداشتم و پدر و مادرم نمیتونستن برام خرج کنن تا مدرک دکترار ...

متأسفم، خیلی ناراحت شدم

الان از لحاظ روحی روانی خوبی؟

京香水月

متأسفم، خیلی ناراحت شدمالان از لحاظ روحی روانی خوبی؟

مجبورم تحمل کنم

دوستام همه دکتر شدن چون

مث من مدام حمله پانیک نداشتن قرص نمیخوردن

مشکلاتشون تو زندگی سطحی بود 

پدر و مادرشون براشون خرج کردن و زندگیشونو ریختن به پاشون

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

عزیزم ب جای این حرفا میتونی بری یه جایی کار کنی حتی نیم وقت حتی کاری ک دوس نداری چون الان یجوریه که ...

آخه بدون مدرک تحصیلی که نمی‌شه شغل خوب داشت

از طرفی هم مادرم اجازه نمی‌ده هرکاری کنم

و خب خودم هم اصلا توی جامعه نبودم می‌ترسم از شغل آزاد به درس خوندن و اینطور کارها عادت دارم از جامعه می‌ترسم…

京香水月

می‌دونم اما خب علاقه‌ای بهشون ندارم😭

ببین یه رشته که به علایقت نزدیک انتخاب کن برو بخون ،از تو خونه موندن و این افکار چرندی که تو کله ات هست بهتره،از الان شروع کن،هرکس راه خودش بار خودش رو داره ،اولا مقایسه نکن،دوم این حس ات حاصل پیش گویی و پیش بینی خودت هست،تو پاشی حرکت کنی اونا خوشحال تر میشن قطعا،ضمن اینکه گول اینو نخور مدرکم خوبه نیست ،همون یه روزی به کارت میاد که در تصورتم نمیگنجه،پاشو عزیزم پاشو حرکت کن،اصلا دیر نیست اصلا،یه یاعلی بگو 

آخه بدون مدرک تحصیلی که نمی‌شه شغل خوب داشتاز طرفی هم مادرم اجازه نمی‌ده هرکاری کنمو خب خودم هم اصلا ...

نباید بترسی دیگ اولش با مادرت برو هرجایی ک میخای بری برا سرکار ک محیطش سالم باشه چون الان وضع جامعه خرابه تویی ک تو جامعه نبودی . بیکاری و الوی درس خوندن ب جایی نمیرسونه تورو وقتی نمیتونی برای اخرین بار سعی کن درس بخون ک قبول شی نشدی دیگ ولش کن . این زمانه فقط پول پول پول .

مجبورم تحمل کنمدوستام همه دکتر شدن چونمث من مدام حمله پانیک نداشتن قرص نمیخوردنمشکلاتشون تو زندگی سط ...

قلبم خالی و سنگین شد

درکت می‌کنم منم تقریباً شرایط شما رو دارم اما با این تفاوت که مادرم می‌گه هرچی می‌خوای تهیه کن مشکل مالی نداریم ولی خب می‌دونم واقعیت رو نمیگه، خودم دارم می‌بینم چقدر زحمت می‌کشن آخرش هم هیچی!

من هم پنیک‌اتک دارم خیلی عذاب آوره

بهت حق می‌دم اگر تحمل اون شرایط برات سخت بوده اما خیلی قوی‌ای که تونستی ازش عبور کنی، خیلی

京香水月