poooooojjjjjj مدیر استارتر عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 32 عنوان دوستام طبق تجربه هایی ک دارید من میخام مبل و سرویس خواب بخرم واسه جهازم خواهر شوهرمم با خودم ببرم 31 بازدید | 5 پست موقع خرید دیروز | 21:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48879 ما نمیبریم مگر اینکه شوهرت بخواد بخره اون تیکه هارو و اونا اصرار دارن که بیان بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
poooooojjjjjj مدیر استارتر عضویت: 1404/08/02 تعداد پست: 32 ما نمیبریم مگر اینکه شوهرت بخواد بخره اون تیکه هارو و اونا اصرار دارن که بیان من خودم میخام اینا رو بخرم یعنی بابام میخاد بخره شوهرم نمیخاد بخره
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 48879 من خودم میخام اینا رو بخرم یعنی بابام میخاد بخره شوهرم نمیخاد بخره ووالا ما موقع چیزایی که قرار بود خودمون بخریم شوهرمم به زور میبردیم باز خودتون میدونید و رسم و رسومتون چون مال هرکس فرق داره بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
ice0girl عضویت: 1399/02/24 تعداد پست: 6952 والا من برا خرید جهیزیه حتی خود شوهرمم نمیومد حالا چه برسه خواهرش... اجازه دخالت نده همون با پدر و مادرت برو
velvetvenom عضویت: 1404/07/20 تعداد پست: 442 من از صفر تا صد خرید قبل ازدواج و بعد ازدواج فقط خودم و همسرم رفتیم و میریم بقیه فقط حاشیه دارن پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد