2777
2789
عنوان

دیدگاه خانواده شوهرتون راجبتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2119 بازدید | 113 پست
فکر میکنن مغرورم ولی نیستم فقط کم حرفم.

خوب حرف بزن باهاشون که همچین فک نکنم.واقعا خیلی سخت نیست بعضی کارا

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
نظرشون اصلا برام مهم نیست..تو هیچ حرف و نشستی چه توسط جاری ها چه خواهر شوهر ها شرکت نمیکنم...برحسب و ...

بهترین کار گذشتن ازشون بخاطر آرامش خود آدمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم برای ماهم همینجور بودهولی توی خلوت با حرفاش ازارم میدادو منم فاصله گرفتم ازشون

هر دعوایی با شوهر داشتم خط قرمز پیش کشیدن مسائل خانوادگی طرفین بوده.

قرار شده فقط در مورد همون مسائله که باعث اختلاف شده حرف بزنیم.

اگه 11ساله باهمیم دلیلش همینه

من خییییلی عروس خوبی بودم خدا شاهده هروقت مادرشوهرم کار داشت کاراشو انجام میدادمدکتر می‌بردم خرید می ...

اوه سخته خیلی.

ولی یه چیز یاد گرفتم...

اگه من کاری براشون انجام میدم ذره ای انتظار ندارم بعداً برام جبران کنم چون می‌دونم جبران کننده نیستن

یه مادرشوهر افعی دارم که فقط پول و توجه و سرویس دادن پسرشو میخواد و حتی اینارو به زبون هم آورده،یعنی دستمو تا آرنج با عسل میزارم دهنش گاز میگیره بس که حرومزاده ست،شوهر سادمم فکر میکنه عنه پدرسگش فرشته ست بس که بازیگر ماهریه شغال،حتی چندین ساله شوهر مخفی داره و شوهر من نمیدونست😑 

😂😂😂😂من پدرشوهرمادرشوهربرادرشوهر..ندارم 😍ولی خاله وعمه وعمو...........ایناش دوسم دارنمیگن مهربون ...

خوب بگو یه شوهر هم برات پیدا. کنم.تعریف فایده نداره😂😂😂در عمل ثابت کنند😂😂

یه مادرشوهر افعی دارم که فقط پول و توجه و سرویس دادن پسرشو میخواد و حتی اینارو به زبون هم آورده،یعنی ...

وای پشمام🥴🥴🥴

یه مادرشوهر افعی دارم که فقط پول و توجه و سرویس دادن پسرشو میخواد و حتی اینارو به زبون هم آورده،یعنی ...

شوهر مخفی رو خوب اومدی😂😂😂

هرجابشینن تعریف میکنن مخصوصا پدرشوهرم اما توروم واویلا مخصوصا مادرشوهرم هرحرف وهرکنترلی روبچه هاش نداره میخوادرومن پیاده کنه منی که۱۳ساله عروسشون هستم

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...