2777
2789
عنوان

به نامزدم پیام بدم یا نه قصیر کیه

152 بازدید | 15 پست

دیشب گفت میرم خونه عموم زود برمیگردم،ولی ساعتای هشت رفت ساعت ۱۲ اومد پیام داد،منم فورا گفتم خوابم میاد شب بخیر با خالت خیلی سرد،بعد من آنلاین بودم دیده بود پیام داد نخوابیدی بیدارم کن حرف بزنیم،بعد دوباره من آن بودم پیامش ندادم و تو اینستا هم پیام داد خیلی سرد جوابشو دادم تو دوتا کلمه ،صبح هم پیام داد و دیشب هم دوتا کلیپ فرستاده بود که من نگاه نکردم،الان دیدم همه رو حذف کرده،حالا یه کلیپ تو اینستا بفرستم براش؟آویزون به نظر میام چون رابطمونو تازه شروع کردیم،یا بزارم خودش بیاد جلو؟

One day.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدرتو بی محلی کردن افراط کردی که الان مجبوری بری منت کشی

بادیسیپلین و کاریزماتیک باشید صخبت کنید به جای قهر

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

این حرکات بچگانه چیه قشنگ ازش بپرس بعدم حرف بزنین پسرا زود از چنین دخترایی زده میشن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ناراحت نشو ولی من اگر جاش بودم باهات ادامه نمیدادم

کسی ک هنوز درک چیزای ساده براش سخته و سریع جبهه میگیره تو چالش های بزرگتر دیگه قراره چیکار کنه 

اخه چ رفتاریه داشتی🫤🫤🫤

تاحالا مهمونی نرفتی طول بکشه؟ 

8تا 12 مگه چقدره ک این رفتارا بشه نتیجش🫤

... 🤍🦋