اول بگم که خونمون اپارتمانی ما یه همسایه داشتیم که خداییش خیلی ادمای خوبی بودن یه پیرزن وپیرمرد خیلی اروم وخوب اینا دوتا پسر دارن که اینام تا زمانی که همسایمون بودن خداییش خیلی پسرای خوبی بودن اما تمام مشکلات از زمانی شروع شد که اینا از اینجا رفتن جای دیگه حالا یکی از این پسرا بیشتر وقتا میاد خونشون با دوستاش واونجا مواد میکشن حالا ما موندیم چکار کنیم به پدر ومادرش بگیم یا نه؟ چون پدر ومادرشو میشناسیم ادمای خیلی خوب ومظلومین ,حالا به نظر شما به پدر ومادرش بگیم یا نه ببخشید که زیاد شد دیگه گفتم همه رو تو یه پست بنویسم
(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مواد که دیگه گفتن نداره نصف مردم جهان مواد میکشن. حالا پدر و مادرش بفهمن میره جای دیگه میکشه. شما دلت میسوزه به مادرش بگو اول تا باهاشون حرف بزنه. بگه کم بکش همیشه بکش!!!!