2777
2789

اول بگم که خونمون اپارتمانی ما یه همسایه داشتیم که خداییش خیلی ادمای خوبی بودن یه پیرزن وپیرمرد خیلی اروم وخوب اینا دوتا پسر دارن که اینام تا زمانی که همسایمون بودن خداییش خیلی پسرای خوبی بودن  اما تمام مشکلات از زمانی شروع شد که اینا از اینجا رفتن جای دیگه حالا یکی از این پسرا بیشتر وقتا میاد خونشون با دوستاش واونجا مواد میکشن  حالا ما موندیم چکار کنیم به پدر ومادرش بگیم یا نه؟ چون پدر ومادرشو میشناسیم ادمای خیلی خوب ومظلومین  ,حالا به نظر شما به پدر ومادرش بگیم یا نه ببخشید که زیاد شد دیگه گفتم همه رو تو یه پست بنویسم 

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

زنگ بزنین۱۱۰ ،،،خودشون پیگیری میکنن . لزومی نداره شما باهمچین ادمایی هم کلام بشیدخطرناکن بنظرم

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان اینم یادم رفت بگم که مامان این پسره سرطان داره بنده خدا وباباشم مریض میترسیم بگیم و یه اتفاقی براشون بیوفته و عذاب وجدانش برا ما بمونه

(چیزچیست) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کلمه ایست شگفت انگیز در زبان فارسی که میتواند جایگزین کلماتی دیگر شود.   

مواد که دیگه گفتن نداره نصف مردم جهان مواد میکشن. حالا پدر و مادرش بفهمن میره جای دیگه میکشه. شما دلت میسوزه به مادرش بگو اول تا باهاشون حرف بزنه. بگه کم بکش همیشه بکش!!!!

زنگ بزنین۱۱۰ ،،،خودشون پیگیری میکنن . لزومی نداره شما باهمچین ادمایی هم کلام بشیدخطرناکن بنظرم

نه ترو خدا وقتي ميشه يواشكي اين موضوع رو با پدر مادرش در حريان گذاشت چرا بايد كار رو به ١١٠ كشيد هر چي باشه آبروي يه پدر مادر مظلوم وسطه

عزیزم بنظرم درست نیست اینجوری یه دفعه آبروی کسیو ببری.به پدر ومادرشون بگن کافیه

اهان اینم یادم رفت بگم که مامان این پسره سرطان داره بنده خدا وباباشم مریض میترسیم بگیم و یه اتفاقی ب ...

پس هيچ چي نگو 

پسرشم بچه نيست كه با گفتن يا نگفتن شما بخواد ترك كنه يا نكنه

عزیزم بنظرم درست نیست اینجوری یه دفعه آبروی کسیو ببری.به پدر ومادرشون بگن کافیه

اخه من میدونم پدر ومادر بیچارش اصلا از موضوع خبر ندارن میترسم بگم واوضاع رو بدتر کنیم