2777
2789
عنوان

پسری ک نتونه ازدوااج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 4480 بازدید | 228 پست
منظور از آینده همین ۲_۳ سال آینده رو میگم تو همین ۲_۳ سال هم خیلی می‌ره بالا...مثل همین ۲ سال پیش که ...

نه بابا سرمایه ای خوبه ک هم ازش استفاده کنی هم گرون بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللن پسر خالم داره ماهی ی سکه میده .

بذار خونه بمونه 

ماشین عشق و حالش مال چند ساعت در روزه 

باید به فکر ارامش و اسایش تون باشید وقتی خسته میاید خونه ترجیح میذین در خونه ای با ارامش باشید یا خونه ای ک والدین تون از درد و مشکلات و گیر دادن های دم کهن سالی شون میگن؟ 

بذار خونه بمونه ماشین عشق و حالش مال چند ساعت در روزه باید به فکر ارامش و اسایش تون باشید وقتی خسته ...

نه بابا من س ساله 207 دارم . باهاش میرم ییرون صدای سیستمو تا ته باز میکنم . باد ب کلم میخوره از خیال پرت میشم . خیلی خوبه

بذار خونه بمونه ماشین عشق و حالش مال چند ساعت در روزه باید به فکر ارامش و اسایش تون باشید وقتی خسته ...

ارامش نگو . من تو رابطه قبلی داشتم سکته میکردم. .کی کفته بودن با ی دختر ارامش میاره؟

شما زندگیای موفق هم ببین

هر چقد هم موفق باشه . و بدون درگیری .دیدم زن،و مردهاایی ک سرشون تو گوشیشونه حضورشون،کنار هم دیگه و فکراشون با چیزای دیگس . اصم موفق معنا نداره.  اگه مکشلی نداشته باشی با طرف تازه میشی مث دوران مجردی. تازه ازادیتم گرفته میشه تو متاهلی

ارامش نگو . من تو رابطه قبلی داشتم سکته میکردم. .کی کفته بودن با ی دختر ارامش میاره؟

ارامشی ک با تنهایی‌ بوجود میاد 

ارامشی دور از غرغرها و نق زدن های دم کهنسالی والدین 

نگفتم ارامش با دختر و …

ارامشی ک با تنهایی‌ بوجود میاد ارامشی دور از غرغرها و نق زدن های دم کهنسالی والدین نگفتم ارامش با دخ ...

خوب اون ک اره . میتونم باز برم خونه مجردی ولی نمیذارن