2777
2789

اخه مگه میشه کسی مشکلی نداشته باشه

زنایی ام که ازدواج کردند میبینم همشونم همچین خوشگل نیستن

بعضی هاشون که اصلا یه مدلی اند و کثیفن میگم شوهرش حالش بد نمیشه کناره اینع؟

یا از نظر اخلاقی دوستام که ازدواج کردند همچین عالی نبودند

۳روزه دارم فکر میکنم کدوم قسمت رفتارم مشکل داره که خاستگاری ها و قرارام به جلسه دوم نمیکشه ولی نکته منفی خیلی بزرک پیدا نکردم

به هرحال نمیتونم کامل باشم که همونطور که پسرای مقابلم اصلا کامل نیستن

چیکار کنم من واقعا دیگه دارم رد میدم

زیاد بهش فکر نکن قسمت نبوده حالا مایی که ازدواج کردیم چه گلی به سرمون زدیم

اگه ازدواج نمیکردی هم گلی به سره خودت نمیزدی

زندگی توی خونه پدر تا یه زمانی خوبه

از یه جایی به بعد خسته کنندست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ازدواج نمیکردی هم گلی به سره خودت نمیزدیزندگی توی خونه پدر تا یه زمانی خوبهاز یه جایی به بعد خست ...

هیشکی قبول نمی کنه 

ولی من همیشه توی حرفام میگم بچه از ۱۸ سالگی باید کار کنه مستقل باشه خونه جدا داشته باشه 

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

هیشکی قبول نمی کنه ولی من همیشه توی حرفام میگم بچه از ۱۸ سالگی باید کار کنه مستقل باشه خونه جدا داشت ...

عزیزم الان مرد گندش به سختی میتونه خونه جدا تهیه کنه با این حقوقا دیگه چه برسه به من

من از ۱۸سالگی کار کردم ولی پولم به اندازه پول تو جیبیم بوده نهایتا دوتا تیکه طلا خریدم که با اون پول توالتم بهم اجاره نمیدن

بخوامم پولامو جمع کنم خونه بگیرم که تا اونموقع ۳۰ ۴۰ سالم شده و تا اونموقع اعصابم ترکیده توی خونه پدر

عزیزم الان مرد گندش به سختی میتونه خونه جدا تهیه کنه با این حقوقا دیگه چه برسه به منمن از ۱۸سالگی کا ...

ولی اگر می شد خوب بود خانواده ها حمایت می کردن حتی دولت حمایت می کرد

نمی دونم چی بگم هر چی صلاحه :)

پدر من میگه توی خونه خودم درس بخون و رشد کن

احترام پدرا واجبه اونم اون پدری که اینجوری جواب میده و همراهه

ولی من همیشه میگم اگه میشد تو خونه پدرمادر رشد کرد که الان وضعمون این نبود

احترام پدرا واجبه اونم اون پدری که اینجوری جواب میده و همراههولی من همیشه میگم اگه میشد تو خونه پدرم ...

فقط میگن درس بخون

اخه اینم شد پیشرفت

من که راضیم بعد لیسانسم اصن ارشد نخوندم

برخلاف اصرار پدرم