2777
2789
عنوان

دیشب اومدم خونه مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3959 بازدید | 133 پست
سه هفتس همو ندیدیم . به منم بایذ توجه میکرد دیگ

همین اول بسم الله دوسه تا سیاست یاد بگیر با بی تجربگی خودتو له و لورده نکنی ،برو عزیزم 

کلا هم بهت گم زندگی بالا پایین زیاد داره ،اول راهی ،اول و آخر زندگی برمیگرده به خودت و تمام ،یادبگیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین اول بسم الله دوسه تا سیاست یاد بگیر با بی تجربگی خودتو له و لورده نکنی ،برو عزیزم کلا هم بهت گم ...

من خیلی حساسم اشکم دم مشکمه 

شب اینقد گریه کردم چشام باد کزده☹️

عزیزمممممم اون الان حوصله خودشم نداره. بافیلم خودش سرگرم کرده... بعد رفتی اونجا که دلداری بهش بدی. رفتی اونجا هی ناز میکنی وقهرواخم....... بگو وبخند. مردا خانمای  شاد دوست دارن. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
عزیزمممممم اون الان حوصله خودشم نداره. بافیلم خودش سرگرم کرده... بعد رفتی اونجا که دلداری بهش بدی. ر ...

اخه ببینید خیلی زشته من تو پذیرایی تنها نشستم بعد خواهر شوهرم رفته بش گفته زنت تنهاس بیارش پیشش خیلی حرکت بدیه 

دیک باهم فعلا قهریم منم شب‌ گریه کردم موقع خواب به چیزش نبود

منم استرس و ناراحتی برام خوب نیس دیگ زن گرفته باید بفکر زنش باشع. مامانش دو تا بچه دیگ هم داره اونا ...

چون دوتا بچه دیگه داره و اونا تو فکرنیستن و اینم زن گرفته قرارنیست دیگه مادرشو بندازه بره. اون خودش مادرش بیماره ناراحته بعدمیگی بایدب من توجه کنه تو این موقعیت. اخم هم میکنی

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

اخه ببینید خیلی زشته من تو پذیرایی تنها نشستم بعد خواهر شوهرم رفته بش گفته زنت تنهاس بیارش پیشش خیلی ...

اگه میخوای بمونی اونجا وهی گریه کنی. پس اونجانمون.... شاید حرکت بعدشم به دلت نباشه... گریه کنی

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
اخه ببینید خیلی زشته من تو پذیرایی تنها نشستم بعد خواهر شوهرم رفته بش گفته زنت تنهاس بیارش پیشش خیلی ...

زشته... نمیتونستی خودت بری پیشش.؟ 

اره خیلی زشته چون خودت باید میرفتی پیش شوهرت بعلش میکردی مینداختی ب شوخی خنده

بچه ای مگه ازین اداها درمیاری

چون دوتا بچه دیگه داره و اونا تو فکرنیستن و اینم زن گرفته قرارنیست دیگه مادرشو بندازه بره. اون خودش ...

من از اول اخم نکرذم 

وقتی سه هفتس زنتو ندیدی بعد میاد پیشت باید در کنار خونوادت بهش توجه کنی 

منم هزار تا مشکل برام پیش بیاد همش بش توجه میکنم

دخترش بیخیال گرفته خابیده این پا شده کله سحر رفته بیمارستان

من خودم مادرم یه عمل سخت داشت ،تا یه ماه باهمه بدبودم،وانتظار داشتم همه نازمو بکشن بهم دلداری بدن به خصوص شوهرم حالا شما رفتی اونجا انتظار داری همسرت نازتو بکشه عادی  باشه،این عادت فراموش کن همه فقط ناز تو رو بکشن،تو زندگی مشترکین تویی که باید این کارو بکنی مطمئن باش