2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچه دارن بیان 🙏🌸

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 27 پست
بچه هاتون بزرگ شدن من باردارم و یخ بچه کوچیک دو ساله .آرزومه بزرگ بشن برم دنبال هدفام.وقتتونو هدر ند ...

اخه مدرسه میرن میگم نکنه شروع کنم بچهام درسشون افت کنه اخه پسرم تو درس تنبله گوش نمیکنه 

شوهر من چیزی نمیگه تعصب های بیخودش یا موقعی ک میخام پول بگیرم ثبت نام کنم انقدر طولش میده سرد میشم

درست تربیت کردن بچه بزرگ‌ترین کاره 👌

حتما یه سرگرمی برای خودت پیدا کن. حتما نباید باشگاه باشه ، مثلا خود من یه پازل 2000تکه خریدم اون مدت خیلی حالم خوب بود وقتی کامل شد چقدر ذوق کردم😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست تربیت کردن بچه بزرگ‌ترین کاره 👌حتما یه سرگرمی برای خودت پیدا کن. حتما نباید باشگاه باشه ، مثلا ...

اره منم تو فکره اینم کتاب بخرم بخونم فقط میخاستم بدونم من از نگاه بقیه چجوریم ی ادم  بیخودی هستم یا ن 

یا ببینم همه مادرا مثل منن یا ن انگار همه با وجود بچه خونه نشین میشن هر چند ک طبیعیه ولی باز من نمیتونم قبول کنم بچها باعث بشن مادر از خودش بگذره واقعا مادر شدن سخته 

نمیدونم ولی ما تو فامیلمون یکی هست ۳تا بچه داره از بچه های من ۲تا اخریاش کوچیک ترن اما حتی عمل های ...

به نظر من اونایی میرن عمل انجام میدن که اعتماد به نفس ندارن خودشونو زیبا نمیدونن فکر میکنن با عمل بینی و... زیبا میشن یا همه فکر میکنن این چقدر پولداره یا .... 

ولی واقعیتش اکثرا چهره اشون بدتر میشه یا مشکل بینی پیدا میکنن که جبران ناپذیره . به خدا خییلی ها رو دیدم تزریق ژل لب کردن از  شکل آدمیزاد در اومدن واقعا گاهی می مونم که اینا با چه هدف و نیتی میرن این بلاها رو سر شکل خودشون میارن .

کسی که خودشو زیبا می دونه هیچ مشکلی نداره.  کهر اشتباهی هم نمیکنه . 

تو اگه به جای این فکرا یه فکر کارآمدتر بکنی بیشتر به نفعته . 

یه کار خونگی داشته باشی که هم به بچه ها ت برسی و هم سرت گرم بشه عاقلانه ترین کاری هست که انجام میدی

عزیزم باشگاه که فقط برا لاغری نیست

واسه روحیته

شوهرم از اندامم راضیه یعنی چی به اون چه اصلا!!!!

اگه باشگاه واسه لاغری بود این همه ورزشکار توی دنیا پس ورزش نکنن چون همشون انداماشون ماهه

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

اره منم تو فکره اینم کتاب بخرم بخونم فقط میخاستم بدونم من از نگاه بقیه چجوریم ی ادم بیخودی هستم یا ...

خانمم صبحات بیکاری بچه هات مدرسه ان یه تکونی به خودت بده باشگاهی کلاس هنری و.... خودتو وقف نکن

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

همه این حسایی که میگی دارم افسرده نیستم ولی حس علاف بودن دارم خب بچه دستو پامو بسته پیش کسیم نمیمونه ...

شمایی که داری بنده ی کوچولوی خدا روپرورش میدی الاف نیستی

از لحظاتت استفاده کن 

خدا برات به جاش جبران میکنه

شوهر من چیزی نمیگه تعصب های بیخودش یا موقعی ک میخام پول بگیرم ثبت نام کنم انقدر طولش میده سرد میشم

من اصلا با هزینه کردن مشکلی نداره فقط احساس میکنم حسوده 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
شمایی که داری بنده ی کوچولوی خدا روپرورش میدی الاف نیستیاز لحظاتت استفاده کن خدا برات به جاش جبران م ...

کار خونه رو که میکنم به سخنی خیییییلی بهم میچسبه نمی‌ذاره کار کنم میگه ببا پیشم بشین همش باید جفتش باشم ببخشید سرویس بهداشتی هم میرم کلی گریه میکنه حتی اگر باباش پیشش باشه

کار خونه رو که میکنم به سخنی خیییییلی بهم میچسبه نمی‌ذاره کار کنم میگه ببا پیشم بشین همش باید جفتش ب ...

کم کم خوب میشه کم کم مستقل میشه 

و همین توی مادر یهو دلت میگیره که یه روزی حتی بدون تو هم میتونه مهاجرت کنه یه کشور دیگه... 

کم کم خوب میشه کم کم مستقل میشه و همین توی مادر یهو دلت میگیره که یه روزی حتی بدون تو هم میتونه مهاج ...

باباش گریش میگیره هروقت میکم مهاجرت میکنه یا میره خدمت یا... کلا خیلی خیلی حساس تر منه انکار اون زاییدش  

باباش گریش میگیره هروقت میکم مهاجرت میکنه یا میره خدمت یا... کلا خیلی خیلی حساس تر منه انکار اون زای ...

اوخی❤️