2777
2789
عنوان

خانمایی ک بچه دارن بیان 🙏🌸

247 بازدید | 27 پست

من ۲تا بچه دارم مدرسه میرن خودم هیچ فعالیتی بیرون ندارم حتی خرید خونه

حس میکنم عمرم داره هدر  میره یا مفید نیستم برای خودم .مثلا میگم برم باشگاه حداقل ب اندامم برسم اندامم خوبه شوهرمم رازیه ولی میبینم همه دارن میرن ب خودشون میرسن میگم نکنه من کمبودی دارم خودم نمیدونم چرا کاری نمیکنم کلاسی نمیرم باشگاه حتی پیاده روی نمیرم 

از این وضعیت رازی هستم چون وقتم کمه بچه دارم ولی از ی طرف میگم نکنه افسردم ک ب این وضعیت رازیم

شما هم همش خونه اید یا کلاسی میرید اگ میرید بگید خوبه برای روحیه مخصوصا یا ن 

اگم امتحان کردین نصفه ول کردین بگین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتا بچه دارم اونم کوچیک تا سر کوچه هم نمیتونم تنهایی برم

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍

شما مشکلت اعتماد به نفسه پایین هست . چرا مفید نباشی وقتی داری یه زندگی رو مدیریت میکنی ؟ فکر کن یه روز خونه نباشی بچه هات و شوهرت به مشکل بر نمی خورن ؟ می تونی اوغات فراغتت رو هر جور که دوس داری پر کنی . اگه خیاطی یا یه هنر دیگه  بلدی انجام بده . باشگاه و کلاس و... هم خوبه . 

منم دوتا بچه دارم از بس هرکاری میخواستم بکنم شوهرم نذاشت الان دیگه افسردم

شوهر من چیزی نمیگه تعصب های بیخودش یا موقعی ک میخام پول بگیرم ثبت نام کنم انقدر طولش میده سرد میشم

بچهای من دیگ مدرسه میرن ۷و۹ساله هستن شما چی

بچم بکسالو ۸ماهشه من قبل باشگاه میرفتم حرفه ایی چندسال. دانشگاه میرفتم کار میگرفتم توخونه انجام میدادم.با دوستام رفتو امد داشتم الان نع

شما مشکلت اعتماد به نفسه پایین هست . چرا مفید نباشی وقتی داری یه زندگی رو مدیریت میکنی ؟ فکر کن یه ر ...

نمیدونم ولی ما تو فامیلمون  یکی هست ۳تا بچه داره از بچه های من ۲تا اخریاش کوچیک ترن اما حتی عمل های زیبایی هم رفته فکرم مشغول شد از وقتی دیدمش میگم نکنه من دارم در حق خودم بدی میکنم اخه من از چهرم رازیم شوهرمم از عمل و دستکاری خوشش نمیاد بخاطر پولش نیست حتی شده داداشم گفته هزینشو میدم اما شوهرم قبول نکرد عمل کنم .

ولی میگم اون اشنامون با وجود ۳تا بچه اینجوری ب خودش میرسه من نکنه خودمو فراموش کردم

سختت نیست حالت بد نیست ؟الان رازی هستی ؟حس پوچی نداری؟

همه این حسایی که میگی دارم افسرده نیستم ولی حس علاف بودن دارم خب بچه دستو پامو بسته پیش کسیم نمیمونه بزرگتر شد میذارمش جایی برم حداقل باشگاه