2777
2789

شوهر خواهرم اینجوری بود بعد دق و دلیشو سر خواهر خالی میکرد،خداروشکر خواهرم داره جدا میشه 

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
چون شهرستانم میگه بریم جای خوبی اینجا مشاوراش قبول ندارم

انلاین هم سایت زیاد هست خوبن بعضیاشون ولی شهرستانم مشاور خوب پیدا میشه ها شهرای بزرگ هم گرون‌میگیرن هم چرت و پرت زیاد میگن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شروع کن مسخره کردن اون عادتش دستش بنداز دیگه خودش خجالت میکشه ترکش میکنه باید اینکار کنی هروقت ا ...

امتحان میکنم 

بهش میگم اسمت باید لوسی خانم باشه مرد که اینجوری نیست

من اصلا خاله زنک نیستم دقت نمیکنم کی چکار میکنه دلم میخواد اون تایمی که دور هم جمع هستیم بگیم بخندیم ولی همیشه زهرمارم میشه

امتحان میکنم بهش میگم اسمت باید لوسی خانم باشه مرد که اینجوری نیستمن اصلا خاله زنک نیستم دقت نمیکنم ...

این روشی ک گفتم انجام بده  درست میشه باید یه کاری کنی به مردونگیش بر بخوره  

راحت میشه

آره بخدا،تازه این یه اخلاقه گندش بود من که کلا باهاش نمیساختم امکان نداشت همدیگرو ببینیم دعوامون نشه اصلا خونه خواهرم نمیرفتم انقدر ازش بدم میومدم خداروشکر شرش از زندگی خواهرم کنده میشه

💖مژده ای  دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو می‌کنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
آره بخدا،تازه این یه اخلاقه گندش بود من که کلا باهاش نمیساختم امکان نداشت همدیگرو ببینیم دعوامون نشه ...

خداروشکر 

با خواهرم قهره حتی ۵ سالش بود باهاش بحث میکرد می گفتم بچه اس میگفت نه بزرگه میفهمه

خداروشکر با خواهرم قهره حتی ۵ سالش بود باهاش بحث میکرد می گفتم بچه اس میگفت نه بزرگه میفهمه

دقیقا اینم همینجوری بود،فکر کن داییم اینا میخ استن برم خونشون عید دیدنی این مگفت باید شام بیان داییم هم بنده خدا نمیتوتست شام بمونه انداخت گردن مامانم تا یه ندت نمیزاشت خواهرم با مامانم حرف بزنه میگفت حق ندارن بیان خونمون در صورتی که مامانم اینا اصلا خونشون نمیرفتن کلا روانیه