شوهر خواهرم اینجوری بود بعد دق و دلیشو سر خواهر خالی میکرد،خداروشکر خواهرم داره جدا میشه
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره بخدا،تازه این یه اخلاقه گندش بود من که کلا باهاش نمیساختم امکان نداشت همدیگرو ببینیم دعوامون نشه اصلا خونه خواهرم نمیرفتم انقدر ازش بدم میومدم خداروشکر شرش از زندگی خواهرم کنده میشه
💖مژده ای دل که مسیحا نفسی می آید💖👪برات اون وقتی رو آرزو میکنم که از ته دلت لبخند میزنی و میگی: خدایا این بیشتر از اون چیزی بود که براش دعا کرده بودم، شکرت..❤️و باز هم معجزه الله دختر قشنگم خوش اومدی😍
خداروشکر با خواهرم قهره حتی ۵ سالش بود باهاش بحث میکرد می گفتم بچه اس میگفت نه بزرگه میفهمه
دقیقا اینم همینجوری بود،فکر کن داییم اینا میخ استن برم خونشون عید دیدنی این مگفت باید شام بیان داییم هم بنده خدا نمیتوتست شام بمونه انداخت گردن مامانم تا یه ندت نمیزاشت خواهرم با مامانم حرف بزنه میگفت حق ندارن بیان خونمون در صورتی که مامانم اینا اصلا خونشون نمیرفتن کلا روانیه