2777
2789

من وخواهرم چهار ساله خونه داداشم نرفتیم ما بابا نداریم هییییچ توقعی هم از داداشم وهمسرش نداریم فقط یه سوال توی ذهنمه من خودم وخواهرم همیشه خواهرای شوهرم دعوت میکنیم وخودمون کلا رسم توی فامیلمون اینه کسی بی دعوت خونه کسی نمیره اونم داره میبینه ما بی دعوت نمیریم حداقل بنظرم برای ما که بابا نداریم باید یه سال درمیون من وخواهرم دعوت میکرد که مثلا بگه خونه برادرتون هست بی کس نیستین البته اینم بگم درطول این ۴سال ما هرجا می بینمش قد خدا بهش احترام میزاریم هیچ دلخوری بینمون نیست فقط چون خودم دوسه ماهی یه بار خواهرای شوهرم دعوت میکنم رفتار اون یکم برام عجیب شده بنظرتون کار اون درسته؟کار من اشتباهه یا برعکس ؟

یه صلوات برام بفرس خیلی رنج کشیدم شایدصلواتت گره ازمشکلاتم برداشت
خودتون برید عزیزم حالا ک اون دعوت نمیکنه

اگه صدسال هم بگذره ماخجالت میکشیم بی دعوت بریم حس مزاحم بهم دست میده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید اونارسم دعوت ندارن یا اهلش نیستن شمایک روقبلتر زنگ بزنید که فزا باخاهرتون میرید خونشه

برادرشماهم فکرنکنه بی کسه به فکرش نیستید،از،،یک جاشروع کنید به رفت وآمد

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

منم اینجوری ام ولی از اخلاقم راضی ام.صدسال دعوت نشم نمیرم.

شما اونارو دعوت میکنین؟

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

آخه اگه این جوری فکر کنید که هیچ وقت نباید برید به نظرمن باوجود این حس برید

ازخدا میخوام به تمام ارزوهاتون برسین

خونه داداشته نمیخواد که یه قرن بمونین اگه اینقدر مشتاقید قبلش تماس بگیرید و برای یکی دوساعت یا مثلا صرف عصرونه برید و برگردید مشکلی پیش نمیاد.شپا وقتی نمیرید اونم از خداشه گرچه که شما تنها نیستید خیلیا اینطورن.

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری

اصلا بدون دعوت نرید 

درسته همو میبینید احترام میذارید و صحبت میکنید . اما مشخصه روابطتون سرده و یکی از طرفین دوست نداره صمیمی شه و معاشرت کنید 

اگر دلتنگ برادرتون هستید به خودش بگید . شاید با دعوت شما ایشون هم جبران کنن و دعوتتون کنن . شاید دعوت نکنن و شرایط جوری شه که برادرتون رو تنهایی ببینید و شاید کلا نیاز به دوری بیشتر باشه

در هر شرایط تکلیفتون برای معاشرت و رفت و آمد مشخص میشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

زنگ بزنین هماهنگ کنین یه شب بعد شام برین حتما نباید دیدارها به صرف غذا باشه

اخه وقتی اینقدر به ما بی توجهی میکنه ما هم سختمونه پا بزاریم خونش هی منتظریم حتی یه بار بگه بعدشام بفرمایید مثلا دخترش تربیت معلم قبول شد پارسال ما زنگ زدیم تبریک گفتیم مثلا اون بایدمیگفت بفرما خونه بعدشام یه شیرینی بدیم بهتون درحالی که خانواده خودش دعوت کرد

شاید اونارسم دعوت ندارن یا اهلش نیستن شمایک روقبلتر زنگ بزنید که فزا باخاهرتون میرید خونشهبرادرشماهم ...

رسم دعوت رو خب لااقل داره میبینه 

بعضی ها کلا راحت هستن 

من هرررر بار خانواده همسرم رو دعوت کردم 

خواهرش بدون دعوت اومده 

یا مادرش بهم میگه به فلانی هم زنگ زدی؟؟؟؟؟

اونوقت من آدرس خونه ش رو بلد نیستم 

ده ساله که ازدواج کرده😊 

یعنی خونه اقوام هم دعوتشون کنن 

ایشون با دعوت یا بی دعوت خودش رو میندازه جلو 

اما خودش ......

یبار شما دعوتشون کنین بعد خواهرتون بعد زنگ بزنین که مثلا پس فردا هم میخاییم بیاییم خونه شما

البته در اینجور موارد مشکل از خود برادرتونه

اگه به فکر شما باشه میتونه به خانمش بگه که دلم میخاد فلان روز خواهرام دعوت کنیم

داداشتون که خودیه چیزی نمیگن لابد و خب بقول قدیمیا عروستون هم که دختر مردم محسوب میشه از خداشه همین روابط دورادور و سرد با خانواده همسر

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟