2777
2789
عنوان

حاجت از شهدا

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 29 پست
اره گلم گفتم❤️شهید ابراهیم همت

ممنون عزیزم. من یه بار خواب یه شهید دیگه رو دیدم یه مفاتیح کوچیکه که تو خونه دارم دستش بود دقیقا.  همون و بهم گفت اینو بخون . خیلی حس خوبی بود کاش بازم می‌دیدم 

ممنون عزیزم. من یه بار خواب یه شهید دیگه رو دیدم یه مفاتیح کوچیکه که تو خونه دارم دستش بود دقیقا. ه ...

عزیزم🥹🥰

بخون پس حتما 

شهدا خیلی خوبن واقعا

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم🥹🥰بخون پس حتما شهدا خیلی خوبن واقعا

آره واقعا وقتی دانشجو بودم خیلی دنبال داستان هاشون بودم ایشون شهید دهقان امیری هستن که مدافع حرم بودن.جالببش اینه که این مفاتیح رو پدر به شهید دیگه به ما دادن برای  همین خیلی برام خاصه 

آره واقعا وقتی دانشجو بودم خیلی دنبال داستان هاشون بودم ایشون شهید دهقان امیری هستن که مدافع حرم بود ...

چه خوبب واقعا خوش ب سعادتتون🥰❤️

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

من چند وقت پیشا یه شب خیلی دلم گرفته بود گریه کرده بودم اخر طاقت نیاوردم زنگ زدم حرم امام رضا دردل کردمو گریه 

شبش خوابیدم خواب دیدم آقای رئیسی همراه یه مرد دیگه که متوجه نشدم کی هست از یه جایی که نمیدونم مسجد بود چی بود اومدن بیرون بعد تو خوابم گفتم باید بهش سلام کنم 

بعد دوباره تو خواب گفتم اگه سلام کنم ممکنه صدامو نشنوه  برای همین دستمو به نشانه سلام گذاشتم رو سینم یکم سرمو خم کردم که یعنی سلام 

و ایشونم جوابمو دادن و رفتن و پشت سر ایشون یکی از اخوند های فامیلمون که سید هست و مسئول کارای امام رضا هست اومدن از اونجا بیرون ....

واقعیتش من میگفتن شهید رئیسی و اینا زیاد اعتقادی نداشتم یعنی ادم خاصی نمیدیدمشون  و احساس خاصی نداشتم 

ولی بعد از این خوابم فهمیدم پیش امام رضا خیلی مقام دارن چون من امام رضا رو صدا زدم و باهاش دردو دل کردم حتی یه لحظه هم به فکر شهید رئیسی و و اون فامیلمون نبودم