2777
2789
عنوان

حاجت از شهدا

266 بازدید | 29 پست

من بصورت اتفاقی چند تاپیک درموردشون دیدم 

الانم حاجتی دارم و امشب این دو بزرگوارو واسطه قرار دادم که خدا به حرمت ابروشون حاجتمو بده

لطفا اگه با شفاعت این شهیدان عزیز حاجت گرفتین برا منم دعا کنین و برا دلگرمیم اینجا کامنت کنین که چطور حاجت گرفتین ازشون 

ممنونم 

کدوم دو تا شهید 

من تو اینستا چند روز پیش خوندم که یه شهیدی بودن تاکید کرده بود برای خوندن زیارت عاشورا که بهش هدیه کنن براشون دعا کنه تو اینستا هم چهل روز خوندن 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بد شده بودم خیلی

طوری که مامانم هرروز کارش دعا واس من بود

یه روز اتفاقی یه کتاب از یه شهیدو دیدم میگفتن خیلی عاشقانس و اینا

منم چون خیلی تو این فازا بودم گفتم ببینم چجوری مثلا عاشقانس

هی خوندم خوندم 

به خودم اومدم دیدم نصف کتابو تموم کردم

ازش خوشم اومد به شدت و پیگیرش شدم ولی به خودم میگفتم احساساتی نشو صرفا بخاطر عاشقانه بودنش داری میخویش ن چیز دیگهه

شبش اون شهید اومد تو خوابم

دیدم داره واسم دعا میکنه نشنیدم چی میگه بارونم میومد

دعاش که تموم شد رو کرد به من گفت بیا جلو

رفتم

باورم نمیشد دیدمش...از شخصیتش خیلی خوشم اومده بود تو کتاب و حس میکردم خیلی روح بزرگی داره

باورم نمیشد بخواد واسه من دعا کنه

گفتم ولی من خوب نیستم چطوری شمارو میبینم؟!

حرفمو قطع کرد گفت تو اگه بخوای از بقیه خوب تر میشی 

تو دلت پاکه اشتباه نکن...اشک تو چشام حلقه زد

ازون خواب به بعد شد که اون شهید منو نجات داد از سیاهیای زندگیم و شد رفیق شهیدم:)

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅