2777
2789
عنوان

خانم ها برای لاغری بیاید😍😍

215 بازدید | 28 پست

دوستان من تاپیک زدم و افراد تا آخر تاپیک نموندن که اینو بگم😂

من یازده کیلو کاهش وزن داشتم و باید بازم وزن کم. کنم اما ایندفعه در کنار شما 

چون کاملا انگیزم برای لاغری از بین رفته و چند وقتیه رژیم رو ول کردم

می‌خوام در تلگرام گروه بزنم و تمام نکات لاغری و غذایی و ورزشی رو بهتون میگم و کالری شماری. میکنیم 

من دوستم کالری شماری کرد در یک هفته یک کیلو کم کرد و میتونم بگم کالری شماری واقعا تاثیر داره 

اگر هستید که به آیدیم میتونید در تلگرام پیام بدید 

@Shaqayeq_4545

خوشحال میشم واقعا😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ارادت از بین رفته دقیقا مثل من

راه حلش چیه؟اون موقع بچه نداشتم زندیگم خیلی راحتتر بود الان تایکم بچم اعصابمومیریزه بهم پرخوری میکنم وخرابش میکنم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
چکار کنم پس☹️

باید کالریت به اندازه باشه اگه خییلی کم‌غدا بخوری بدنت فکر میکنه چون غذای کافی دراختیار نداری اینکارومیکنی وشروع میکنه به ذخیره چربی این یه سازوکار حفاظتیه برااینکه زمان قحطی آدم دیر تربمیره

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
راه حلش چیه؟اون موقع بچه نداشتم زندیگم خیلی راحتتر بود الان تایکم بچم اعصابمومیریزه بهم پرخوری میکنم ...

من خودم هم می‌خوام ارادم رو مثل قبل برگردونم.

راه حل های متفاوتی داره مثلا قبل از غذا خوردن من همیشه میگفتم ببین لذت این غذا خوردن الانت.چند دقیقه دیگه میخوره اما نتیجش برات میمونه 

یا مثلاً روی کمد اتاقم یا یخچال خونه وزن هدفتو بزن تا هر موقع دیدیش یادت بیوفته و غذا نخوری

توی اینستا و یوتوب افرادی که لاغر کردند رو هر روز ببین تا برات بشه انگیزه یا مدل ها

یه چیز بگم شاید خندت بگیره ولی خیلی کمکم کرد

من یک مدت از فردی خوشم میومد و ایشون بدنساز بودند و هروقت میخواستم چیزی بخورم میگفتم ببین اون با اون بدنش هیچوقت تورو با این بدنت نمی‌پسنده و در نهایت غذا نمیخوردم😂

شماهم مثلاً میتونید بگید اگر الان رژیم بگیرم در آینده بچم به مامان خوش اندامش افتخار می‌کنه.لباس مجلسی تو تنم قشنگ میمونه😎

باور کن تو کل روز صبح یه لیوان چای میخورم ساعت پنج شش نهار دیگه هیچی بازم وزن کم نمیکنم

خب همین عزیزم در روز احتمالا کم غذا میخوری که باعث میشه وزنت پایین نیاد.بهتری اندازه کالری مورد نیازت مصرف کنی