2777
2789
عنوان

خانم ها برای لاغری بیاید😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 28 پست
باور کن تو کل روز صبح یه لیوان چای میخورم ساعت پنج شش نهار دیگه هیچی بازم وزن کم نمیکنم

خب همین عزیزم در روز احتمالا کم غذا میخوری که باعث میشه وزنت پایین نیاد.بهتری اندازه کالری مورد نیازت مصرف کنی 

باور کن تو کل روز صبح یه لیوان چای میخورم ساعت پنج شش نهار دیگه هیچی بازم وزن کم نمیکنم

خب همین عزیزم در روز احتمالا کم غذا میخوری که باعث میشه وزنت پایین نیاد.بهتری اندازه کالری مورد نیازت مصرف کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست دارما ولی تلگرام ندارمایتا دارمبیایین ایتا گروه بزنید

هر طور شما راحت هستید اما فکر نکنم بقیه افراد اصلا بخوان در گروه باشن متاسفانه فکر نکنم گروهی تشکیل بگیره عزیزم 

من خودم هم می‌خوام ارادم رو مثل قبل برگردونم.راه حل های متفاوتی داره مثلا قبل از غذا خوردن من همیشه ...

فعلا به خودم گفتم تالاعرنشم دیگه خبری ازلباس جدید نیست بااینکه درحال حاضرم لباس مناسب ندارم امیدوارم موفق شم

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
هر طور شما راحت هستید اما فکر نکنم بقیه افراد اصلا بخوان در گروه باشن متاسفانه فکر نکنم گروهی تشکیل ...

بنطرم اکه گروهی ام نبود همینجامیشه تاپیک زد وادامش داد

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙
فعلا به خودم گفتم تالاعرنشم دیگه خبری ازلباس جدید نیست بااینکه درحال حاضرم لباس مناسب ندارم امیدوارم ...

موفق میشی گلم 

ولی خب میتونی یه لباس با سایزی دوست داری بهش برسی بخری و بزاری تو اتاقت تا همون هم باز بشه انگیزه برات