2777
2789
عنوان

آدمی که پشتت حرف میزنه

99 بازدید | 14 پست

چند درصد این حرفو قبول دارین اینکه میگن پشت سرت هرکی حرف زد وبدیتو گف بیشتر خوشحال باش چون اون طرف یا میخواسته جات باشه یا میخواسته باهات باشه ونتونسته؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ادمیی که پشتت حرف میزنه دقیقا پشت سرته جایگاهش همونجاست

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

الان منو ول کنن تا میتونم پشت سریکی از خواهرشوهرم حرف میزنم بخدا نه میخوام جاش باشم ونه میخواستم باهاش باشم ونتونستم فقط دلم به خوبیایی که کردم وندید وتو ذهنش نموند زود فراموش کرد میسوزم از درون میسوزم من خیییییلی خوبیا درحقش کردم ولی ندید یکیش اینه که سرطان داشت بیمارستان وبستری کردنش وپیشش موندن وبچشو دوهفته تو خونم با بچه خودم تحمل کردم وقبل اینا هر موقع قهر میکنه باشوهرش شهرشون باشهرمون یه ساعت ونیم فاصله اس بخدا ما میریم ومشکلشون حل میکردیم ووووو......اینا یادم میفته آتیش میگیرم چطور از ذهنم بره

الان منو ول کنن تا میتونم پشت سریکی از خواهرشوهرم حرف میزنم بخدا نه میخوام جاش باشم ونه میخواستم باه ...

اینکه بهت بدی کرده باشه یه بحث جداست ولی ادمایی که بی دلیل پشت سر بقیه حرف میزنن معمولا از حسودیه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بیا بخون این پستی که گذاشتم ببین چکارا براش کردم وندید

درسته بین شما چون‌ ماجرایی بوده ازش ناراحتی 

ولی کسی که نه باهات برخوردی داره نه بحثی چیزی وقتی پشت سر ادم حرف بزنه یا بیماره یا عقده داره مثل اطرافیان من 

اون از حسادته ولی تو این دوره زمونه هم از روی حسادت هم بیکاری فشار اورده به طرفدر کل اهمیتی نداشته ب ...

پست بالارو بخون اینم ادامه اش من این خواهرشوهرمو بعداز درمانش عید فطر دیدمش ودیگه تماسی نداشتم تا دوساعت پیش که مادرشوهرم شماره حسابشو خواست چون من پیش مادرشوهرمم به گوشیه من فرستاد خداشاهده حتی یه سلام خشک وخالی هم نفرستاد فقط شماره حساب فرستاد همین خب من براش خییییلی خوبیا کردم چرا باید اینطورکنه باهام موندم بخدا

اینکه بهت بدی کرده باشه یه بحث جداست ولی ادمایی که بی دلیل پشت سر بقیه حرف میزنن معمولا از حسودیه

بنظرم هیچ کس بدون دلیل حرف نمیزنه نظرشخصیمه من خودم تا بدی نبینم هیچ کنجکاوی وکاری به هیچ احدی ندارم