2777
2789

پارتنر من ازم توقعات بالایی داره

مثلا میگه وقتی رابطه جدی تر شد باید تا مرحله معاشقه و اینچیزا پیش بریم.....

چی جوابشو بدم؟؟

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

کلا داشتن پارتنر مزخرفه بنظرم و هیچوقت تو رابطه نمی‌رم

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی پسرا به اسم ازدواج میان سو استفاده میکنن مواظبت کن از خودت

اینکه قصد ازدواجم نداره

معلومه که اجازه نمیدم حتی بدنمو ببینه

والا از نظر من پسری که حرف این چیزا رو بزنه کنسله

باید خودش بلد باشه انقد تو دلت بره تا دلت رابطه فیزیکی و عاشقانه بخواد

اصلا یه دلیلی که من واقعا دیوونه همسرم شدم این بود که امکان نداشت بگه تو باید باهام معاشقه کنی یا از این حرفای چیپ بزنه که تو باید نیازمو برآورده کنی،خودش یه جوری بود که من وا میدادم.یعنی امکان نداشت دربارش حرف بزنه یا اگه نمیخوای کاری کنه.(فکر بد نکنین،نامزد بودم باهاش)

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

والا پارتنر خوبی داریهمون شب اول ازت نخواستهما هر کی باهامون آشنا میشهمیپرسه شب چیکاره ایشب بیام‌پیش ...

اینم عزیزم توقع داشت دیت اول بریم خونه

همشون یه مدلن

نه بابا مگه دیوونم قبل ازدواج خودمو در اختیار کسی بزارم

کات کردیم متاسفانه 💔تیکه کلامش دخترم بود با اینکه یه سال ازم کوچیک تر بودباز یادش افتادم 😓

یکی بود به من می‌گفت ناز دخترم الان منم یاد اون افتادم