2777
2789
عنوان

تا حالا شده فکر کنی اصلا برای کسی مهم هستی یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 19 پست
میگم که سخته مخصوصا که همسر ادم باید همدم ادم باشه ولی خوب اون هم ادمه بعدم کلا مردا زیاد درک نمیکنن ...

مرسی عزیزم از راهنماییت . اینقدر در گذشته توی هر موضوعی خودم رو مقصر دونستم و خودم رو سرزنش کردم و همیشه حق رو به دیگران دادم الان فکر میکنم در حق خودم ظلم کردم و حالا نوبت اوناس اما خب اونا ککشونم نمیگزه . باید به اعتدال برسم

من خیلی ازش دور شدم ، اصلا حس میکنم این روزا زندگی نمیکنم ، انگار تمام مدت توی خواب و بیداریم ، دراز ...

اره زندگیتون خیلی سخت شده ،ولی خب باید قوی بود🤍

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم از راهنماییت . اینقدر در گذشته توی هر موضوعی خودم رو مقصر دونستم و خودم رو سرزنش کردم و ه ...

میدونم عزیزم منم خیلی از خودم برای دیگران گذشتم اما نمیتونم پشیمون باشم هر کار میکنم اون ادما مهم ترین ادمای زندگیم بودن تنها کاری که تونستم بکنم اینه که همچنان دوسشون داشته باشم اما خودمو بیشتر فقط از خودم توقع دارم که بیشتر هوای خودمو داشته باشم یه بار زندگی میکنم اگ اشتباه میکنم چون بلد نبودم اگه راه درست رو میرم به خودم افتخار میکنم دست از قربانی بودن برداشتم خودمو که دوست داشته باشم بقیه هم دوستم دارن 

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
میدونم عزیزم منم خیلی از خودم برای دیگران گذشتم اما نمیتونم پشیمون باشم هر کار میکنم اون ادما مهم تر ...

چقدر حرفات آرومم کرد🥲 دلم خواست منم اینطوری بشم . خودمم باید خودمو دوست داشته باشم واقعا