2777
2789
عنوان

بچه ها حس میکنم خنگم

118 بازدید | 12 پست

بافامیلاشوهرم همه داشتن پانتومیم بازی میکردن بعدمن چون همیشه نه میتونم کلمه رو حدس بزنم نه روم میشه برم وسط اون همه مرد اجراکنم..همه زن وشوهرا باهم بودن باهم میگفتن میخندیدن ولی من وشوهرم هرکدوممون یور بودیم..بعدالان اومدیم خونه احساس میکنم شوهرم یجوری شده رفتارش باهام..بعد موقع یارکشی منو بزورانتخاب میکنن پاس میدن به همدیگه.. اونجادلم میخاد نباشم معذب میشم واقعا دلم میشکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی بگی من تو این بازی حرفه ای نیستم نمیام تماشاتون میکنم و ی لبخند مهربون بزن همین

دقیقااونایی که زیادبازی میکنن زرنگن توش..منکه خیلی بازی نمیکنم که حرفه ای باشم..اگه بگم بازی نمیکنم شوهرم بعدا اومدیم خونه برمیگرده میگه همه بازناشون بازی میکردن تورفته بودی نشسته بودی کنار

عزیزم این به این دلیل. هست که اعتماد به نفس نداری و کسی انتخابات نمیکنه.سعی کن اعتماد به نفس داشته ب ...

شایدم اعتماد بنفس ندارم ..آخه جمع خودمون خانمابودنی بازی می‌کنم ولی مردا که میان نمیتونم

شایدم اعتماد بنفس ندارم ..آخه جمع خودمون خانمابودنی بازی می‌کنم ولی مردا که میان نمیتونم

احتمالا به همین دلیل باشه.با بعضی از تمرینات میتونی اعتماد به نفست رو خیلی افزایش بدی و بهتره ازش غافل نشی

احتمالا به همین دلیل باشه.با بعضی از تمرینات میتونی اعتماد به نفست رو خیلی افزایش بدی و بهتره ازش غا ...

اعتمادبنفس من درس بشو نیس..نگران بچه ای هستم که قراره بااین اعتمادبنفس کمم میخام تربیتش کنم نمیخام مثل من بشه

اعتمادبنفس من درس بشو نیس..نگران بچه ای هستم که قراره بااین اعتمادبنفس کمم میخام تربیتش کنم نمیخام م ...

عزیز دلم نگران آینده ای هنوز نیومده نباش و سعی کن الانتو درست کنی.اگر اعتماد به نفس داشته باشی همه خواهان ارتباط گرفتن باهات میشن.

نگو درست بشو نیست میتونی درستش کنی اگر خودت بخوایی

نمیتونم واقعا خیلی ناراحتم

بهتره ویدیو های پانتومیم بازی کردن رو از سایت های مختلف ببینی و ایده بگیری و جلو آینه برای خودت تمرین کن تا بتونی با اعتماد به نفس و اراده جلوشون بازی کنی و کم نیاری