2777
2789
عنوان

واسه رضای خدای مهربون و حاجت روایی

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 91 پست
ممنون عزیزم انشالله گره مشکلاتتون واشه و هرچی از خدای مهربون میخواید به خودتون و خانواده تون بده

قربوونت برم 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

سلام 

ببخشید اومدم اینجا

اون تاپیک خواستم ریپلای کنم قفل شد

اون کاربره اتوبان به من تهمت میزد میگفت تو یه سایت دیگه عکس های کاربرا رو پخش کردم تهمت بود این حرفش خدا ازش نگذره 

اونم یکی از کاربرای بدجنس همون سایته ببینید چه ادمای بدی تو اون سایت بودن و چه اذیت هایی میکردن که من در موردشون اون جوری گفتم

من در مورد هرکسی اون جوری نمیگم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.