2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نترس. منم شرایط مشابهی داشتم. اشتباه کردم و تا مدت طولانی خواستگارامو رد کردم. اون آقا الان 10 ساله ...

منم گذشته البته 

یعنی این مورد خیلی عجیب یود 

پسره از خارج برگشته بود 

مادرش منو دیده بود اول

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
لطفاواسم دعاکن. منم خیلی دلم میخواد😭😭😭😭

عزیزم پیامتو خوندم‌ناراحت شدم همدردیم منم همینم میگن نذر نمک خیلی خوبه انجامش بده ان شالله زودی بختت واشه منم انجام میدم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
پس دیوونه ایی اگه بخوای بخاطر ی خیانکار دستی دستی آیندت و زندگیت و نابود کنی خاستگارت هم سنش بالاس؟

اره 

۳۴ سالشه

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
🥲😔الهی بگردم برات خبب

خدایا خدایا خدایا تو به کیا شانس میدی بخدا بعضی دخترامیگن از طرف خوشمون نمیادهمه چی تمومه علاقه ندارم. اخه بابابعداعلاقه پیدامیکنی. نازمیکنن واسمون. 

کاش خدا فقط ی شانس به منم میدادی تو ک میدونی من چجور ادمیم کاش منو حسرت به دل نزاری. ارزومو براورده کن😭😭😭😭

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خب دیگه عاقلی میتونی تصمیم بگیری

همین دردمه 

میدونم چی خوبه چی بد 

دلم گوه خوری میکنه

اره ۳۴ سالشه

خب پس فرصت بدین به همدیگه 

ایشالله همه چی عالی پیش میره 

یچی بگم تو این دوره زمونه اگه کسی همچین کسی داشته باشه رو هوا میزننش 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
عزیزم پیامتو خوندم‌ناراحت شدم همدردیم منم همینم میگن نذر نمک خیلی خوبه انجامش بده ان شالله زودی بختت ...

نذر نمکو ب کی بدم؟ دست مسجد بدم خوبه؟ خودشون پخش کنن؟ 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

خدایا خدایا خدایا تو به کیا شانس میدی بخدا بعضی دخترامیگن از طرف خوشمون نمیادهمه چی تمومه علاقه ندار ...

چرا خب نمیری تو اجتماع؟؟ 

اینقدر ادم هست 

من با یکی ۵ سال رفیق بودم 

بعد ۵ سال بم پیشنهاد داد 

خودم گند زدم

نذر نمکو ب کی بدم؟ دست مسجد بدم خوبه؟ خودشون پخش کنن؟

بزن گوگل نذر نمک نی هی سایت نوشته اره هرجا دوس داری خودت پخش کن 

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️