2777
2789
میترسم بخدا

برو با مشاور صحبت کن احتمالا از این میترسی کسی مثل اون نخوادت 

خب چرا بهم زدی وقتی دوسش داشتی؟

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرصت بده...موقیعت خوبیه ممکنه بعدا دیگه برات پیش نمیادکسی که رفته دیگه برنمیگرده برگزده هم هیچی مثل ...

اره راست میگی کاش بتونم کنار بیام

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤

قبول کن عزیزم 

دیوونه ایی داری به بختت لگد میزنی 

فردا که ردش کردی‌پشیمون میشی 

این آقا که بقول شما همه چی تمومه دیگه چی میخوای؟

شاید مهرش به دلت افتاد به خودت فرصت بده 

سنت که میگی یکمی بالا رفته 

گذشته رو فراموش کن هرچی که بوده میدونم نمیشه اما زندگی و دنیا همینه باید بجنگی وایسی تا جا بزنی باختی 

چاره چیه؟

میتونی تا چقد در سوگش بشینی ؟

خودت و دستی دستی بدبخت نکن به مادرت فک کن به بعدهات فک کن 

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍
توروقران یچی میگم ناراحت نشی. فقط خاک برسرت. خاک تو سرت که قبول نمیکنی. من دارم تو حسرت خواستگار و ا ...

🥲😔الهی بگردم برات خبب

اگر میبینی بی اعصابم بهت بر نخوره من حالم خوب نیست... ازم نخواین همیشه عزیزم و گلم بگم🖤
میترسم بخدا

نترس. منم شرایط مشابهی داشتم. اشتباه کردم و تا مدت طولانی خواستگارامو رد کردم. اون آقا الان 10 ساله ازدواج کرده اما من سنم بالا رفته و دیگه موقعیت خوب ندارم. تو جامعه ی ما دخترا تا یه سنی فرصت ازدواج دارن. وقتش که بگذره، فقط میشه یه حسرت.

برو با مشاور صحبت کن احتمالا از این میترسی کسی مثل اون نخوادت خب چرا بهم زدی وقتی دوسش داشتی؟

اون رفت بهم خیانت کرد بعدش رفت 

خیلیییییی شکستم

عزیزم🥺

لطفاواسم دعاکن. منم خیلی دلم میخواد😭😭😭😭

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

قبول کن عزیزم دیوونه ایی داری به بختت لگد میزنی فردا که ردش کردی‌پشیمون میشی این آقا که بقول شما همه ...

چشم

اون رفت بهم خیانت کرد بعدش رفت خیلیییییی شکستم

پس دیوونه ایی اگه بخوای بخاطر ی خیانکار دستی دستی آیندت و زندگیت و نابود کنی 

خاستگارت هم سنش بالاس؟

(اگه نظرت مخالف نظرِ منه!لطفا ریپ نزن دوست عزیز)🤍