2777
2789
عنوان

اگه راه حلی برای دفع سنگ کلیه دارید ممنون میشم کمکم کنید🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 23 پست
فعالیت کن طناب بزن مایعات زیاد بخور من هندونه زیاد خوردم و با اینکه درد زیاد داشتم راه زیاد میرفتم ک ...

طناب تاچند روز قبل میزدم ولی با بپربپر کردن افتضاح زانو درد گرفتم ولی پیاده روی میرم...منم بایدشروع کنم به هندونه خوردن

به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طناب تاچند روز قبل میزدم ولی با بپربپر کردن افتضاح زانو درد گرفتم ولی پیاده روی میرم...منم بایدشروع ...

یه هندونه بزرگ رو کامل آب بگیر دم به دیقه بخور شربت چایی بخور ولی شیر و ماست نخور 

در حد ترکیدن بخور بذار فشار بیاد به سنگا بلکه راه بیفتن

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره

ترکیب کنم باهم یا جدا جدا؟

آب جو هم اگ بتونی بخوری خوبه ولی ب شرطی ک بعدش فعالیت کنی من دوتاقوطی خوردم بعدش دویست تا پله رفتم بالا اومدم پایین😂

خنده هامون بوی بغضیو میدن ک آغشته شده تو تنفر.

یه هندونه بزرگ رو کامل آب بگیر دم به دیقه بخور شربت چایی بخور ولی شیر و ماست نخور در حد ترکیدن بخور ...

شاید باورت نشه انقدر مایعات میخورم ساعتی ۳ بار درحد انفجار سرویس لازم میشم ولی دریغ ازکوچکترین درد

آب جو هم اگ بتونی بخوری خوبه ولی ب شرطی ک بعدش فعالیت کنی من دوتاقوطی خوردم بعدش دویست تا پله رفتم ب ...

من زانوم داغونه با پله داغونتر میشم🥲

شاید باورت نشه انقدر مایعات میخورم ساعتی ۳ بار درحد انفجار سرویس لازم میشم ولی دریغ ازکوچکترین درد

راه برو تا کنون بخوره 

نرهای بی ناموس نفرت انگیز خاله خانباجی درخواست ندین که حالم ازتون به هم میخوره