2777
2789

من برای کنکورم هزینه کردم نزدیک به ۴۰ میلیون

و خیلی درس میخوندم

ولی تهش خسته شدم برای همین دانشگاه مدنظرمو تو شهر خودم نیاوردم و با این وجود و عذاب وجدانم رفتم ازاد رشته حسابداری

و فکر میکردم خیلی خوبه و قرار نیست سختی بکشم اگه درسارو بخونم

الان اولین نمره کوییزم خیلی افتضاح شده و من هیچوقت همچین نمره ای به چشمم ندیدم افتضاح افتضاح

و استادمون خیلی عادت بیخودی داره و ی مشت چرت و پرت نوشته تو برگه که من اصلا خوشم نیومد از این حرکتش به علاوه حرکات دیگه ای که انجام داده که همه اینا باعث شده من به شدت نسبت به رشتم و کلاسم و جو دانشگاه سرد شدم

دیگه انقد احساسای بد نسبت به زندگیم دارم دلم میخواد بمیرم خسته شدم

کلی راه حل هست از تغییر رشته و تغییر دانشگاه بگیر تا کنکور دوباره

دنیا که به آخر نرسیده دختر

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یکی از فامیلای منم دقیقا همین شرایط داشت

یعنی توی استان و اینا هم مقام داشت انقدر درسش خوب بود

تو سال کنکورش بعد از یمدت زده و شد و آزاد آورد

رفتش دانشگاه آزاد میگفت اصلا فضاش و جوش و اینا خوب نیست

بعلاوه دانشگا دوباره نشست خوند بعد کنکور داد دانشگاه دولتی تهران رشته ای که میخواست و آورد

همه اینارو گفتم که بگم ناامید نشو تو توی مسیرت فقط یه قدم اشتباه برداشتی ولی دلیل بر این نیست که نتونی جبرانش کنی

ببین یکی از فامیلای منم دقیقا همین شرایط داشتیعنی توی استان و اینا هم مقام داشت انقدر درسش خوب بودتو ...

الان دوباره باید بشینم نهاییارو بخونم هم‌ یازدهم هم دوازدهم دانشگاهو بخونم دوباره بخوام انصراف بدم باید هزینه بدم به دانشگاه💔نمیتونم دیگه از بابام بخوام پول واسه این چیزا خرج کنه حس بدی دارم