2777
2789
عنوان

بیایییید بگم چیشد🙂نظرتونو بگید خواهشا مهمهه

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 27 پست
از این نظر نگاه کن که اون نمیخواد با تو ارتباطی داشته باشه تو هم با رفتارت بهش نشون دادی که ازش خوش ...

ما کات کردیم 

و میدونم که دوستم نداره 

من چون برام مهم بود اینکارو کردم 

رفتارش اصلا قشنگ نبود💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخواد قطع ارتباط کنه کم کم باهات

قشنگم ما کات کردیم 

میدونم که همچی تموم شده ولی من چون دوستش داشتم و برام مهم بود اینکارو کردم :) و واقعا قلبم شکست

اصلا میتونست کادوشو بگیره بعد بندازتش دور

کارش خیلی بد بود💔

احساسی به ماجرا نگاه نکناتفاقا این رفتار لطف به تو هست که امیدوار نشی و این وابستگی زودتر قطع بشه.

اتفاقا قشنگم اون فقط هدفش این بود که قلبمو بشکونه 

وگرنه رابطه ما با دعوا و بی احترامی تموم نشده بود ...

اتفاقا قشنگم اون فقط هدفش این بود که قلبمو بشکونه وگرنه رابطه ما با دعوا و بی احترامی تموم نشده بود ...

عزیزم الان احساست درگیر شده و نمی تونی خیلی منطقی نگاه کنی

در اینده میفهمی بهترین لطف رو در حقت کرده و بازیت نداده و از این بیشتر وابستت نکرده.

خودت رو نجات بده و تو هم این علاقه و وابستگی رو رها کن و به خودت زمان بده تا روحت درمان بشه و بعد زندگی جدیدت رو شروع کن.

قشنگم ما کات کردیم میدونم که همچی تموم شده ولی من چون دوستش داشتم و برام مهم بود اینکارو کردم :) و و ...

اشکالی نداره عزیزم 

خودتو برا کسی که مهم نیست ناراحت بودنت ناراحت نکن 

ولش کن 

الان نمیدونم تازه کات کردی یا چقدره ،اگه تازه کات کرده باشی الان خلی سختته درک میکنم ولی بهت قول میدم بعد یه سال دلشکستگیت میره 

منکه مدتی که لا خواستگارم آشنا شده بودم دوسش داشتم و مدتی حرف زدیم برا آشنایی قبل ازدواج که اخلاق های همرو بشناسیم  من واقعا دوسش داشتم ولی اون یدفعه رفت دلم خیلی شکست چند ماه فقط چک میکردم عکس پروفایلشو ساعت بازدیدشو ولی الان که یکسال میگذره درست تو ذهنمه ولی دیگه دل شکستم خوب شده