2777
2789
عنوان

کلاهبرداری آنلاین شاپ

145 بازدید | 8 پست

۱/۲۰۰ دادم آنلاین شاپ قرار بوده برام ی چیزی بفرستن ۲۰ روز قرار بوده بیاد الان ۱ ماه و نیم هنوز نیومده دو هفته پیش تماس گرفتم گفتن می فرستیم قرار بوده تا هفته دیگه بیاد ، نیومد پیام دادم واتساپ ج نداد بعد ی نفر از کارگاه تماس گرفت گفت آماده س یکی دو روزه ب دستتون میرسه بازم نیومد فاکتور خرید دارم ک سایت خرید کرده بودم ، حالا چی کار کنم پولم پس بگیرم فتا پیگیری میکنه ؟ کسی تجربه ای داره؟

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه پیجی

ملزومات طوطی می فروختن 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
سایت نماد اعتماد داره؟اسم سایتش چیه

چک نکردم الان نگاه می کنم فنقل شاپ مال ی بلاگر س ک دو تا کاسکو داره 

سایتش نماد الکترونیک داره ؟اگه نه فتا کاری نمیکنه انشالله بفرستن . منم تو هفته به اصرار پسرم سرم کلا ...

اون طوری سر مام کلاه رفته چند بار داداشم همش دنبال کالاف هس از جاهای مختلف اکانت میخره هر بار سرش کلاه میره 

سایتش نماد الکترونیک داره ؟اگه نه فتا کاری نمیکنه انشالله بفرستن . منم تو هفته به اصرار پسرم سرم کلا ...

چک کردم آره داره ، چطوری باید از طریق فتا پیگیری کنیم 

اون طوری سر مام کلاه رفته چند بار داداشم همش دنبال کالاف هس از جاهای مختلف اکانت میخره هر بار سرش کل ...

ایندفه میگه بیا از شیپور بگیریم پیام دادم میگه بزن کارت گفتم از طریق شیپور گفت نه فعلا درگیرشم