2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید لطفا

خیلی میشه اینجا بگم

ولی خلاصه میگم 

با ترید آشنایی دارین!؟ 

اگه اره که هیچی اگرم نه توضیح میدم چطوریه

یه برنامه خارجی هست از اون برنامه های پایه معتبره

خیلی اسونه این چیزی که میخوام بگم

بدون سرمایه خود برنامه هر کی داخلش ثبت نام کنه فقط ۷۰ دلار واسه ترید میده 

اما سودش قابل برداشته

و فقط هم برای هر گوشی یکبار میشه تو برنامش اکانت زد واسه اون جایزه که گفتم

اگه قبول کنین شما بگیرین تا با هم انجامش بدیم

خیلی میشه اینجا بگمولی خلاصه میگم با ترید آشنایی دارین!؟ اگه اره که هیچی اگرم نه توضیح میدم چطوریهیه ...

نه ممنونم دنبال کار هایی مثل گویندگی و نویسندگی و ادمین و تایپ بودم به ترید علاقه ندارم ممنونم از راهنمایی و کمک تون

اینا همشون الکیه اسی گویندگی و تایپ و... اولش یه پول میگیرن و در میرن

آره دقیقا از هرکدوم پرسیدم گفتن اول پول بده ترسیدم کلاهبرداری باشه دیگه جوابشون ندادم مرسی عزیزم که هشدار دادی لطف کردی گلم🙏🏻♥️

نه ممنونم دنبال کار هایی مثل گویندگی و نویسندگی و ادمین و تایپ بودم به ترید علاقه ندارم ممنونم از را ...

اصلا نیازی نیست که انجامش بدین

جایزه حساب و شما فعال میکردین من انجامش میدادم منظورم این بود 

بقیه کار ها مثل نویسندگی جاهایی سراغ دارم که گاها میخوان

اصلا نیازی نیست که انجامش بدینجایزه حساب و شما فعال میکردین من انجامش میدادم منظورم این بود بقیه کار ...

میشه کار برای نویسندگی معرفی کنید لطفا چون واقعا استعدادش رو دارم ولی هیج جایی پیدا نمی کنم یه دنیا ممنون تون میشم یک جای امن بهم پیشنهاد بدین 🙏🏻