2777
2789

از پیام های کاری شروع شده و به صمیمیت در چت هرروز منجر شده 

من فهمیدم 

گفت اشتباه کردم و ببخش و ... 

چی کار کردین حالتون خوب شد؟ 

همش یادم میاد 

همش بهش شک دارم 

گوشی تو دستش می بینم حالم بد میشه 

چی کار کنم ؟ 

بازم بهش بگم که این بار اگر تکرار شه آبروریزی راه میندازم؟ یا فعلا سکوت کنم؟

مهربون باشم یا سرد؟ یا ترکیبی از هردوحالت؟

تا مهربون میشم استرس میگیرم نکنه فکر کنه خر شدم و دوباره تکرار کنه

بهش میگم به کی داری پیام میدی بهش برمیخوره 

مگه نباید یه مدت اعتمادسازی کنه؟

به والله میخوام فراموش کنم نمیشه 

چندروزه تو گوشیش پیام ندیدم ولی چون چندبار پاک کرده بود اعتماد ندارم حس میکنم ممکنه پاک کرده باشه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

من مجردم بگید 

چه راهکاری دارید 

منم یاد بگیرم اگه خبر مرگش اومد همچین غلطی کرد چیکار کنم تا دیونه نشم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیشبم رفت بیرون دیر اومد گفتم چرا دیر برگشتی گفت رفتم اینستاگرام حواسم به گذر زمان نشد دیر اومدم 

گفتم مگه تو خونه نمیتونی یری تو اینستا؟!!!!

گفت حق داری شک کتی باید زود میومدم و ...

من از دوس پسرم خیانت دیدم خب فرق داره قضیه

یکی از فامیلامونم خیانت دید زرتی بچه دار شد خوب شدن باز خیانت دید بچه ی دومشم اورد همشم میناله میگ اگ بخاطر بچه ها نبود جدا میشدم🥲

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

ببخشید اینو میگم ولی خودتو گول نزن اون تازه خوشش اومده بازم تکرار میکنه اینو میگم که انتظارشو داشته ...

متاسفانه نمیتونم خودمو گول بزنم حالم خوب نمیشه 

شما تجربشو داری؟ 

دیشب میگفت کار خدا بود رسوا شدم و فهمیدی 

دیگه غلط بکنم تکرار کنم 

ولی باور نمیکنم

متاسفانه نمیتونم خودمو گول بزنم حالم خوب نمیشه شما تجربشو داری؟ دیشب میگفت کار خدا بود رسوا شدم و فه ...

نه من تجربه نداشتم ولی دیدم کسایی که بازم تکرار کردن ولی بعد فهمیدن زنشون زدن به گریه و مظلوم نمایی 

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

من از دوس پسرم خیانت دیدم خب فرق داره قضیهیکی از فامیلامونم خیانت دید زرتی بچه دار شد خوب شدن باز خی ...

نه من قبل بچه شوهرم خطا نکرده بود الان بچه دبستانی دارم 

نگران اونم

ده سال پیش ازش دیدیم. با اینکه الان از چشمام بیشتر بهش اعتماد دارم اما بازم نمیتونم خیانت ده سال پیشش رو فراموش کنم. این چیزی نیست که بتونی برای همیشه فراموش کنی. همیشه مثل یه فیلم جلو چشمات هست. اگر که دیگه بشه پسر پیغمبر