2777
2789
عنوان

اختلال کندن مو

252 بازدید | 30 پست

یکی از دوستام تقریبا ۸ سالی میشه موهاشو میکنه 

باهاش هم صحبت کردم دستش خودش نیست و میگه عصبی میشم میکنم 

اما وقتی پیشش هم هستم دستش تو موهاشه 

دکتر هم رفت فایده نداشت 

چیکار کنیم دیگه نکنه موهاشو و موهاش در بیاد 

کچلش  کنین 

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت قرص میخورد همش تو خاب بود اصلا پرخاشگر شده بود

قرص اوایل همینطوره بعد چند ماه تازه تو خون میشینه و درست میشه

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

تریکوتیلومانیا هست اسمش منم ۱۰ سال درگیرش بودم🥲تنها راه حلی که برای خودم پیدا کردم اینه که دست بزنم ...

به پوست سرت چی زدی اخه این پوست سرش خیلی چربه امروز بره حموم فردا ببینمش پوست سرش برق میزنه 

این چه حرفیه آخه💔میگه ۸ ساله داره میکنه یعنی ۸ سال کچلش کنن؟

اوناییک شدید باسه خودشون اینقدر میکنن ک کجل میشن جلو سرشون رو خالی میکنن نیاز ب کچل کردن ندارن

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳