2777
2789
عنوان

بارداری دوم

67737 بازدید | 282 پست

سلام دوستان من مهسا هستم 24 سالمه دوساله ازدواج کردم و یه پسره دوساله دارم خخخ ینی توی عقد باردار شدم ولی هفته ی بعدش عروسی گرفتیم ... 

من 13همین آبان پریود شدم و 19 ام تموم شد ... 4روزه احساس خستگی و خوابالودگیه زیادی میکنم و گاهی اوقات ضعف و تهوع میاد سراغم اینم بگم تو بارداریه اولم اصلا یکبار هم تهوع نداشتم ... بشدت گشنمه و پرخور شدم ...

تکرر ادرار هم دارم مثلا هر 10 دقیقه ... میخواستم بدونم بی بی چک نشون میده الان اگه باردار باشم ؟؟؟ 

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

اینم بگم جلوگیریه ما طبیعیه چون دکتر بهم گفت به وجود دستگاه ای یو دی هم باید کاندوم بذاره شوهرم چون جوونیم و بدن هامون قویه ... که گفتیم همون کاندوم رو بذاریم چه کاریه و مدتی شوهرم نذاشت گفت دوس ندارم ولی طبیعی جلوگیری داشتیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رنگین کمان اخه دیشب یه بی بی گذاشتم یه خط پررنگ و یه خط خیییییییییلی کمرنگ ظاهر شد خیلی کمرنگ به سختی میشه دیدش ... 

منم مثل شما بارداری دوممه و ۲۳سالمه..خدا خواست ناخواسته حامله شدم...به سختی کنار اومدم..ولی اگه حامله هم بودی سعی کن کنار بیای

چه سرنوشت غم‌انگیزی که کرم کوچک ابریشم.....تمام عمر قفس می‌بافت...ولی به فکرپریدن بود......
اگه دم کرده زعفرون بخورم خوبه اگه چیزیم باشه دفع شه؟

اگر خدا بخواد بمونه، دم کرده ی زعفرون که هیچ، دور از جون زهرم بخوری، بچه میمونه. فردا صبح دوباره تست بزن. مطمئن میشی که بارداری یا نه

رنگین کمان اخه دیشب یه بی بی گذاشتم یه خط پررنگ و یه خط خیییییییییلی کمرنگ ظاهر شد خیلی کمرنگ به سخت ...

باز فردا بزار ممکنه باشی فقط تو همون تایمی که گفته نگاه کن مثلا زده 5 دقیقه اول معتبره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design