2777
2789
عنوان

شوهرم میگه عمم ازت مهم تره

197 بازدید | 15 پست

امروز گفتم بهش بریم بیرون بعد عمش گفته بود منو ببر خونمون اخه از یه شهر دیگه اومده اینم گفته بود با زنم میخوام برم بیرون باباش گفته که اره سوارت شده بهش بگو ک عمت واجب تره بعدش زنگ زده که اینجوری شده میای بریم باهم ببریمش شهرشون منم گفتم نه به من ربطی نداره اینقد بهم برخورد ک نگو حق ندارم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتکه فردا ببرمت بیرون گفتم که کار دارم نمیتونم از این بدم میاد ک اولویت بندی نمیکنه

خب اینجا بحث اولویت نیس که، عمه هم هرروز اینجا نیس که بگی اولویت همیشه عمش هس، اونم گهگاهی میاد دیگه، زیادی سخت نگیر خب چه اشکال داره فردا یه تایمی برو بیرون 

خب اینجا بحث اولویت نیس که، عمه هم هرروز اینجا نیس که بگی اولویت همیشه عمش هس، اونم گهگاهی میاد دیگه ...

آخه ما عروسیمون چند هفته دیگس عمش گفتکه باید دوماد بیاد دنبالم تا بیام منم گفتم قبل عروسی آدم هزارتا کار داره مثل بقیه مهمونا بیاد خونش ک رنگین تر نیست ولی اون میخواد بره دنبالش 

آخه ما عروسیمون چند هفته دیگس عمش گفتکه باید دوماد بیاد دنبالم تا بیام منم گفتم قبل عروسی آدم هزارتا ...

تو اصلا دخالت نکن، چون اسمت بد و پررو در میره که میگن هنوز از راه نرسیده، رابطه داماد رو با همه به هم میزنه

یعنی حتی ب شوهرمم نمیتونم بگم این کارو نکنه؟

بعد از عروسی اگه تند تند این اتفاق افتاد، چرا حتما بگو، اما گهگاهی سالی یکی دوبار باشه نه چه اشکالی داره، الانم که عقد هستی اگه شوهرتو نذاری مثلا عمش رو ببره، کلی پشت سرت حرف خواهند زد که از راه نرسیده تو همه چی دخالت میکنه و میخاد صفر تا صد پسرمون تو مشت دختره باشه، هرچی باشه پدر مادرشه، یک عمر با اونا بوده، چه انتظاری داری حرف پدرشو زمین بندازه و به تو چشم بگه، میدونی چقد ارزشت میاد پایین، با سیاست باش