2777
2789

هر کرم پودری میزنم بازم تیره میشه روشن ترین رنگم میزنم باز رو پوستم زرد میشه چیکار کنم مارکی میشناسید خوب باشه پوستم خیلی روشنه

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

کالیستا

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی بار از حرصم دیگ کانسیلر زدم فقط اون خوب نشون میداد ک میگن برای صورت بده

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ccفارماسی فقط خ پوشانندگی نداره

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

من فور اور ۵۲ میزنم

ک البته زردی داره 

پوست خودم هم همینطوریه گندیمه مشکلی باهاش ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم همین مشکلو دارم ولی خب طبیعیه یعنی کلا باید اینجوری باشهبعضی کرم پودرا خیلی ضاین و سفیدن مدل گچ ...

همونجوری میخوام بقیش زرد میکنه پوستمو

بعد یه مدت تیره میشه یا کلا رنگش تیره اس؟

اگه چند دقیقه بعد از زدن به صورتتون تیره میشه یعنی درست زیرسازی نمی‌کنید یا مناسب پوستتون نیست

اگه رنگشون به پوستتون نمیخوره برید تو سایت فوندیشن و با توجه به رنگ پوستتون میتونید تمام رنگ هایی که به پوستتون میخوره از تمام برند ها پیدا کنید

رنگ آلاباستا از برند میبلین خیلی روشنه من اونو استفاده میکنم عالیه برند میبلین خیلیم سبک و خوبه .

از کرم پودر هوشمند هم میتونید استفاده کنید رنگ پوستتون بشه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

رنگشو با رنگ گردنت مچ کن

یعنی چی

بعد یه مدت تیره میشه یا کلا رنگش تیره اس؟اگه چند دقیقه بعد از زدن به صورتتون تیره میشه یعنی درست زیر ...

من هرچی میزنم زود اکسید میشه کیکی میشه

اعصابم خورد کرده

سی سی کرم فارماسی میزنم البته

روشم حتی پودر فیکس میزنم

بازم افتضاح میشه

اعصابم خورد کرده

ی کرم خوب برای دو روز دانشگاه میخام