2777
2789
عنوان

مهریه چقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 21 پست
ینی فقد همین یا همراه سکه

نه فقط همین

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب نظر من مهریه بگیرحقاتو میتونی بعدها مخش کنی ازش بگیریولی مهریه رو نه پس مهریتو بگیر

فک کردم حق و حقوقم مهم تره بعدن امکان داره جونمو به لبم برسونه مهرمو بگم نمیخوام فقط جونم آزاد

واقعا خیلی سخته که .....                                                  دلت گیر کنه به قلاب ماهیگیری که دلش ماهی نمیخواد         و فقط برای تفریح اومده ماهیگیری ...🥲🍄
شرایط خودت مهمه مهریه من یک سکه است

چه جالب 

دیگه درست که داری میخونی اخراش هستی دیگه حق تحصیل چیه همون حق کار و کمی مهریه بگیر خوبه

بازم میخوام ادامه بدم واینکه تازه ارشد قبول شدم .

فک کردم حق و حقوقم مهم تره بعدن امکان داره جونمو به لبم برسونه مهرمو بگم نمیخوام فقط جونم آزاد

حقو حقوقتو میتونی بگیری مهریه هم میتونی داشته باشی

فق باید زرنگ باشی و سیاست داشته باشی

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

خواهش میکنم چرا؟

اصلا و ابدا نباید با مرد ایرانی بدون مهریه بری زیر یه سقف

چون مهریه که نباشه تقی به توقی بخوره ممکنه بگه راضی نیستی جمع کن برو

باید یه تضمین مالی بده که بدونه اگه هم میخواد خانومشو طلاق بده تاوان داره

اون تضمین مالی نشونه علاقش به خانومشه

درسته یه سریا میگن وااای مردو نباید به زور نگه داشت و فلان،ولی این ربطی نداره.مهریه رو بده بعد بره هرجا دلش میخواد😌😌

شده ۱۴ تا سکه بذار ولی بذار

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه