2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه بدونم نتیجه گرفتی یانه؟؟من کاملا معتقدم ب این راه ولی تمرینی انجام ندادم

بله گرفتم 

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
عزیزم میشه بدونم نتیجه گرفتی یانه؟؟من کاملا معتقدم ب این راه ولی تمرینی انجام ندادم

اره کلا همه چی انرژیه 

هم فرکانس بشی با هرچی جذبش می کنی 

چه خوب چه بد 

به چیزای خوب فک کن 

ولی حتما در کنارش براش تلاشم بکن 

مثلا دعا کردن بنظرم یه ندل جذبه که با خالق ک بالاتر از هرچیزیه ارتباط داری و میتونی به خواسته هات برسی 

بهترین دعا چله ایت الله حق شناسه سرچ کن اگ خواسته ای داری براش انجام بده حتما بهش میرسی 

اره کلا همه چی انرژیه هم فرکانس بشی با هرچی جذبش می کنی چه خوب چه بد به چیزای خوب فک کن ولی حتما در ...

بقیه خیلی ناامیدم میکنن،نباید باهاشون در این مورد صحبت کنم...دلم میخواد ی دورهمی از افرادی ک دارن تمرینارو انجام میدن داشته باشم...ب نظرم خیلی موثره معاشرت باهاشون

😍😍میشه تعریف کنیمن خیلی اعتقاددارم...ولی بقیه ناامیدم میکنن، دلم میخواد با ی نفر ک تو این راه جدیه ...

قانون جذب اینطوری نیست که بکی فلان چیز رو میخوام داشته باشم هر روز هم بگی بعد نتیجه بده باید احساسات منفیت رو نسبت به اون‌مسئله هم از بین ببری تا جذبش کنی. در واقع قانون جذب اینه در طول مسیر خودت رو هم عوض میکنی. مثلا دوست داری احترام بیشتری دریافت کنی از خانواده اما تو خودت بشدت احساس بی ارزشی داری هرگز چیزی تغییر نخواهد کرد تا زمانی خودت رو باارزش بدونی. ازدواج خوب میخوای اما خودت رو لایق نمیدونی یا ترس از این داری نکنه اومدن ببینن نپسند خیلی از احساسات منفی دیگه هرگز اون ازدواجی که میخوای برات رخ نمیده. اونهایی که جذب داشتن به اتفاق افتادنش بدون هیچ ترس و کمبود عزت نفس و کمبود اعتماد بنفس و حس بی لیاقتی نداشتن. جذب زمانی اتفاقی میافته که از درون آماده دریافتش باشی. به این نکته رسیده باشی مطمئن باش هم درونت و روحت سالم و پاک شده هم ایمانت به خدا بیشتر شده که اگه‌اجابت بشه دعات و خواستت شکر میکنی اگر نشه که باز شکر میکنی و فکر‌میکنی ببینی خدا میخواد از روحت بهت چی رو بشناسونه. 

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
قانون جذب اینطوری نیست که بکی فلان چیز رو میخوام داشته باشم هر روز هم بگی بعد نتیجه بده باید احساسات ...

دقیقا متوجه این موضوع شدم ک باید شخصیت تغییر بکنه اصلا ب فکر کردن نیس، خیلی ریشه ای تره...درواقع شخصیت ما ی ارتعاشی داره ک نتیجه زندگیمونو رقم میزنه

ولی همین تغییر شخصیت واقعا سخته...ی خورده تغییر کردم مثلا اینکه دیگ ب ادما زود وابسته نمیشم‌....ولی ن اونقدی ک بخوام نتیجه بزرگ بگیرم