2777
2789

من ۲۴ سالمه شوهرم تا الان ماهی ۶۰ تومن حقوق داشت از دوتا کارش الان تا ۴ ماه اینده از دوتا کارش بیکار میشه خودمم حدود ۵تومن حقوق داشتم که اونم کنسل شد یعنی اگه شوهرم منبع در امد پیدا نکنه ما اصلا چهار ماه اینده صفر میشیم و هیچی نداریم فقط حدود ۳۰ تومن پس انداز داریم که گذاشتیم واسه بچه دار شدنمون من ژنتیکی سابقه یائسگی زود رس داریم یعنی اگه تا ۲۶ باردار نشیم دیگه احتمال بارداریمون خیلی کم میشه جوری که خالم ۲۹ یائسه شد اللن دکتر بهم گفته ذخیره تخمدانت خیلی کمه و حتما باید طی چند ماه اخیر حامله بشی چون قبلا هم حاملگی پوچ داشتم ولی چون شوهرم بیکار میشه از یه طرف میگم اگه با این شرایط من چجور حامله بشم چجور بتونم از پسش بر بیام میدونم شوهرم عرضه داره و حتی شده کارگری کنه پول در میاره ولی خب میترسم نتونیم اونطور کامل از پسش بربیایم و شدمنده بچه بشیم اگه ام نیاریم میترسم تا عمر دارم پشیمون بشم که بچه نداریم چون تخمدان سمت چپم کامل تحلیل رفته و دکتر میگه باید زودی اقدام کنین

ولی چون بیممون قطع میشه اونم استرسم میده قبلا میگفتم بیمه تکمیلی دارم بهترین لیمارستان میدم بهترین کارارو میکنم الان میترسم شرمنده خودم و بچم شم  

اینم بگم هر چی شوهرم حقوق داشت پس انداز کردیم و تبدیل کردیم به طلا و زمین و خونه و ماشینم داریم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه وماشین که داری

پس اندازهم داری

شوهرت هم عرضه داره

خانوده ها هم هستن دیگه

برای همیشه بچه نداشتن سخته 

من خودم نمیخوام بچه بیارم اما میدونم حس مادربودن لذت بخش

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

خونه و ماشین و طلا دارین پس حداقل رو دارین برای بچه اوردن و چون میدونی شوهرت با عرضه هست ریسک رو بکن چون اوضاع خودت خوب نیس اقدام بکن اگه برای بیمارستان و هزینه ها پول کم اوردی طلا بفروش ارزشش رو داره تو اون ندت هم شوهرت یه کاری دستو پا میکنه. دوتا شغل شوهرت چی بود چرا بیکار شد؟ 

من چون خودم شوهرم کارش پروژه ایه و کارش درست درمون نیس قید بچه رو زدم چون امیدی به عرضه شوهرم ندارم ولی تو شوهرت رو قبول داری بیار به نظرم شرایطط از ما خیلی بهتره ما طلا و زمین و خونه هم نداریم

بنظرم اگ یائسگی زودرس داری به دوقلو فکر کن، شرایط تقریبا نرماله، حقوق شوهرمن زیر۲۰ تومنه، والا بچمون ...

همیشه فکر کردم اتفاقا قصدمم همین بود ولی الان میترسم برم سراغ ای وی اف دوتا بشن شرایط بد بشه نتونم از پسش بربیام 

من چون خودم شوهرم کارش پروژه ایه و کارش درست درمون نیس قید بچه رو زدم چون امیدی به عرضه شوهرم ندارم ...

من شوهرم پروژه ایبه ولی بنده خدا شده دو ساعت در شب بخوابه پول زیاد در میاره یعنی برای رفاه زندگی کم نمیزاره